Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a szomszéd wi-fijét használ...

Mr mongoose kérdése:

Ha a szomszéd wi-fijét használom az neki pénzbe kerül?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
csak akkor ha korlátozva van a szomszédodnak a net. Így csak valamennyivel lassab.
2012. márc. 4. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:
GÉZA! MÚLTKOR MEGMONDTAM HOGY NE LOPD A WIFIMET, NEM NEKED ADTAM MEG A JELSZÓT HANEM BRIGINEK, EZEK SZERINT TI DUGTOK! NA MEGÁLLJCSAK!
2012. márc. 4. 18:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha korlátlan netje van akkor semmibe nem kerül neki...
2012. márc. 4. 18:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy korlátlan me nem vagyok otthon az ilyenekben?
2012. márc. 4. 18:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát az hogy nem csak például havi 5 gigát tud letölteni, hanem korlátlanul, szóval nem olyan mint a mobilnet, hogy amennyit használ annyit fizet, hanem 1 hónapban fixen fizet és korlátlanul használ
2012. márc. 4. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor jó hülye a szomszédod, ha nincs rajta még jelszó se.

Nálam be van jelölve a titkosítás, így egy olyan kódsorozat kell a csatlakozáshoz, ami csak a routerben van benne, és még oda is be kell tudni lépni felhasználónév+jelszó párossal. Amúgy vigyázz, mert ha elkezdesz pl. filmet tölteni és ő is akar, akkor rá fog jönni, hogy valami fogja a sávszélt. :)

2012. márc. 5. 08:31
 7/8 anonim ***** válasza:

(előző voltam)

Ja persze ha megbeszélitek egymással, hogy használhatod, akkor semmi gond. Majd felezitek a havidíjat. :)

2012. márc. 5. 08:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha feltesz 1 programot akkor látja is,amikor rá csatlakozol a hálózatára.Bekopog és leb@sz.
2012. márc. 5. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!