Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy mini VS Samsung...

Samsung Galaxy mini VS Samsung Galaxy Gio? ( NAGYON FONTOS! )

Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb megvenni? Mindent vegyetek figyelembe, tapasztalatokat is mondhattok :)
2012. márc. 4. 11:00
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
41%

Szerintem a Samsung Galaxy mini a jobb nem tudom másoknak mi a bajuk vele?? nekem is ilyen van és semmi probléma nincs vele, jah és ezt nem azért mondom mert nekem ez van hanem mert ez a jobb!

:) próbáld ki biztos hogy érdemes SE live és a One Touch

nagyon szar.

2012. márc. 7. 22:15
 12/26 anonim ***** válasza:
Jolinar bocs de magasról leszarom mit kérsz. :) Ismerem a tenyeremből a minit.. az a legjobb.. bm
2012. márc. 9. 15:48
 13/26 anonim ***** válasza:

@15:48

Bocs, csak próbáltam finom lenni. Tehát: ne ajánlgasd a szarodat!

2012. márc. 9. 17:48
 14/26 anonim válasza:
0%
ha mini és gio közt kell választani gio hidd el sokkal jobb jah a se livról annyit h az csak azért annyira menő mert egyedi desigje van amugy ugyanolyan mint egy xperia csak feltuningolva...... a one touchot azt meg nem nagyon ismerem
2012. márc. 10. 13:30
 15/26 anonim válasza:
Jolinar...konkrétumokat!!!Ne csak fikázz,de ha ezt teszed,írd le,miért!!!Hadd lássuk,mi miért tetszett,mi miért nem!!És ne azt írd,hogy a barátom nagyanyjának a testvérének a szomszédja mesélte,hanem azt írd,ami a Te személyes tapasztalatod!Nem fikázni akarlak,ne érts félre,de rühellem,amikor valaki konkrétumok nélkül írkál...Köszi :)
2012. márc. 17. 18:48
 16/26 anonim ***** válasza:

Oké: gyenge hardver, kevés ram, nagyon rossz kijelző (320×240 legfeljebb 2"-ra való). Ha ez nem lenne elég, a Samsung sose tudott normális romot csinálni, még a felsőkategóriás telefonokra sem. Fel nem fogom, mi vezérelhet valakit arra, hogy egy ilyen szemetet megvegyen annyiért, amennyiért Live-ot is lehet kapni.

És nem a nagyanyám szomszédjának az ángya mondta, hanem gyakorlatilag minden okostelefont kipróbáltam, van összehasonlítási alapom. Plusz sajnos van pár ismerősöm, akik elkövették azt a hibát, hogy nem kérdeztek meg előtte, és Samsungot vettek... Már rájöttek, hogy hülyék voltak, de már késő.

2012. márc. 17. 18:59
 17/26 anonim ***** válasza:
ja szóval te vagy a nagy tanácsadó.. neked volt-e ilyen telefonod? mert nekem semmi bajom vele, jó régóta megvan. több ismerősöm is használja, nekik sem volt eddig problémájuk. ajánlom a minit. nem alaptalanul. ha megveszed, és kérdésed van, írj nekem kérdező, nagyon jól ismerem a minit :)
2012. márc. 17. 23:38
 18/26 anonim ***** válasza:

Igen, én vagyok a nagy tanácsadó.

Ha hoztál egy rossz döntést, legalább ne legyél büszke rá, és főleg ne reklámozd, mert aki nem ért hozzá, hozzád hasonlóan megveszi a szemetet. Aki kicsit is ért a telefonokhoz, nem vesz Samsungot. Ilyen egyszerű.

2012. márc. 17. 23:42
 19/26 anonim ***** válasza:
egyedül apád óvszere lehetett szar
2012. márc. 18. 00:07
 20/26 anonim ***** válasza:
Vegyél vissza a pofából kisfiam, mielőtt véletlenül letépem.
2012. márc. 18. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!