Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudom feszítővas nélkül...

Cirmos62 kérdése:

Hogy tudom feszítővas nélkül lehúzni a Samsunk S5230 tip. Telefon hátlapját?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy bev.központban, de képtelenek vagyunk lehúzni a hátlapját a rajz szerint még viszonylag nagy erőkifejtéssel sem. Mikor megnyomom a felső nyilat, hallatszik ugyan egy kis kattanás, egy leheletnyi elmozdulás, de aztán tovább semmi.
2012. márc. 4. 08:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VuT.. igy a legkönnyebb én vagyok az az utolsóelötti
2012. márc. 4. 09:41
 12/17 anonim ***** válasza:
én vagyok az az utolsó 05.30-tól 05 35 ig nézd nem a hello kitty a lényeg hanem hogy hogy szedi le a hátlapot
2012. márc. 4. 09:42
 13/17 anonim ***** válasza:
vagy is 05.23 tól 05 35ig
2012. márc. 4. 09:43
 14/17 A kérdező kommentje:

Na igen, ennek a nőnek sem kellett konditerembe járni, hogy fel tudja nyitni. Mi is ilyen lazán próbáltuk először, de mint írtam, az utolsó próbálkozásoknál egyszerre ketten sem tudtuk letolni/nyomni a hátlapot.

Azért köszönöm a linket!

2012. márc. 4. 10:02
 15/17 anonim ***** válasza:
szivesen de akkor vidd be valamilyen telefonboldba
2012. márc. 4. 17:35
 16/17 anonim válasza:
szerintem is vidd vissza ahol vetted! nekem meg pont az a baj hogy túl könnyen le jön! :)
2012. ápr. 2. 13:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Vissza is vittük még 3 napon belül. Az eladó nekiesett, és mivel a leírtak szerint ő sem tudta letolni a hátlapot, elkezdte feszegetni. Ezután le is jött, de vissza már nem lehetett normálisan illeszteni úgy, hogy ne álljon el rés nélkül. Megnéztem, és egészen pici műanyag pöckök vannak rajta, ami tartja a hátlapot. Ebből törhetett le az egyik oldalon egy alig látható darab, ami miatt már nem is fogta oda ezután már normálisan. Végül is kicserélték. Az újnak le tudtam szedni először a hátlapot, másodszorra már nem jött össze. Azt mondta az eladó, lehetőleg ne nyitogassuk. Ez rendben is van, feleslegesen nem is nyitogatnám, de azért elvárnám, hogy ha szükséges, aprítás nélkül is le lehessen venni a hátlapot. Ha ezt tudom, nem is kellett volna ez a típus.
2012. ápr. 3. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!