Megérné ha megvennék egy Samsung Galaxy y-t?
Az ace ehhez képest csúcskategória...
Most komolyan abból indulsz ki, hogy milyen az ace?
Mondjuk az ace-hez képest a fentebb írt Sony Live fényévekkel jobb.
Azt ugye tudod, hogy az ace-ben és a galaxy y-ban is armv6 proci van, míg a live-ban armv7?
Ha már szóba jött az asztali számítógép, akkor ez olyan különbség, mint ami egy intel p2 és egy p4 között van.
Vegyél egy Samsung E2121B-t
6 ezer ft és mindent tud amit a nagyok..
Amit nem tud az meg nem is számít!
Van vízálló változata is, azzal még úszhatsz is!
#11.
Mondom én, hogy a galaxy név miatt akarja venni, hiába is tagadja.
Most már lejött, hogy neki az ace az jó telefon, akkor az y is az, mert galaxy név van ráírva.
Igazából ennél a xarnál a telenor one touch is jobb olcsóbban, az más kérdés, hogy csak a galaxy névtől csinálják magukat alá egyesek...
Nem a galaxy név miatt?
Akkor írj már egy értelmes választ, hogy miért vagy annyira odáig érte, amikor 4000 forint-al többért egy fényévekkel nagyobb tudású telefont is kaphatsz. (Sony Live with walkman)?
Szerintem jó telefon a samsung galaxy y:)
Én is gondolkodom,hogy veszek magamnak:) Egy Lg kp 500-as készülékem volt eddíg előttem meg olyanok amik nem érintősek... Jó rajta minden és az android is klassz:)
Különben a samsung galaxy y tömegtelefon lesz itt Magyoarországon mert olcsó, jó és a fiatalok is megengedhetik maguknak!!!:) Valamint 3 féle színben kapható: fekete, fehér és rózsaszín!:) A rózsaszín a kedvenc színem, szóval már a szín miatt is egy remek telefon mert ebben az árban és küllemben nincs nála jobb androidos telefon! És én (mint sokan mások is ebben az országban) nem engedhetem meg magamanak,hogy előfizetéssel vegyek telefont vagy kidobjak egyszerre 60 vagy 80 vagy esetelg 100ezer Ft-t!! Szóval samsung galaxy y:) Nyáron már mindenkinek ilyen telója lesz!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!