IPhone-ra honnan tudok játékokat rakni?
Nem igaz.
A jailbreakkel sem ingyenes minden. Több alkalmazást érsz el, de azok közül is rengeteg fizetős!
Különben sem éri meg jailbreakelni, pláne ha új. Elveszted a garanciát, és ennyit nem ér.
Ja, és ne hallgass az itteni idiótákra, nézegesd a szifont, a iphonehungaryt, és a többi hivatalos iPhone fórumot, mert ott tudnak is segíteni, nem csak hülyeségeket beszélni.
Ha nem akarod jailbreakelni a telefont akkor csak appstoreból tudsz letölteni.
Ha jailbreakeled akkor viszont installousról minden jápék és app ingyenes. Cydián belül vannak nem hivatalos appok amik közül néhány fizetős, viszont ezeknek is megvan a tört változata.
Ha jailbreakeled annyi a rizikó csak hogy ha szervizes lesz a telefon és olyan problémája van hogy szerviz előtt nem tudod restorolni itunesban a telefont akkor ugrik a gari a jailbreak miatt. Viszont ha restoreolod a telefont akkor szoftveresen a telefon olyan lesz mintha akkor vetted volna ki a dobozból, tehát a gari nem ugrik.
Persze hogy ránéznek hogy jailbreakelt-e. Nem mondtam hogy nem. Viszont a tied jailbreakelve volt aztán betört a kijelzője, nem tudtad restoreolni, bukta.
Viszont ha teszem azt a fényképezője nem fényképez, jailbreakelve van, restoreolod, majd szervizbe viszed akkor hiába néznek akárhova bele, a telefon szoftvere tiszta...
Bukta? Öreg, amihez nem értesz, abba miért pofázol bele?
Mondtam olyat, hogy nem restoráltam?
Harmadik iPhone-om van, nem fél éve foglalkozom a témával. Neked milyen telefonod is van? Ja persze, biztos iPhone! Vajon ha élőben találkoznánk milyen telefonod lenne? Samsung s5230??
Na, ezért kell hivatalos oldalakat nézegetni, nem pedig az okoskodó, semmit tudó, idióta barmokra hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!