Xperia mini pro rom?
Figyelt kérdés
van rá magyar rom?,
honan tölthetemle ahol van leírás hogy hogyan is kell fel rakni rá?,illetve teljesen vissza állitan úgy hogy ne legyen nyoma az állítgatásnak?
(olyan kéne ami alapból NEM Huzza fel a procit meg semmi mást mert nekem ez bőven elég!)
jah és azt a telefont aminek a build száma 62-esre végződik azt ugye nem lehet rootolni?(azt hallotam)
2012. márc. 2. 21:26
11/12 A kérdező kommentje:
aha nagyon köszi h. segítessz megy a pont majd még lehet h. kérdezek! (amugy a word rom az nem magyar ugye mert az a baj h. nem nagyon tudom angolul meg még h. ha t-miblosat rakokrá akkor még tudok telefonálni? (vodás vágyók,tudom hogy az csak addig lesz rajta míg rootolom és nem rakokrá másik romot) és holtalálhatok még megbízható magyar romokar?)
2012. márc. 3. 20:11
12/12 anonim válasza:
A world rom azért world, mert benne van minden nyelv.
Első indításkor választhatsz a telepítő varázslóban.
Amúgy csak annyi különbség van a szolgàltatós romok és a world között, hogy nincsenek benne az adott szolgàltató szarsàgai.
A world az egy se által kiadott gyàri rom.
Nyugodtan felteheted bàrmelyiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!