Miért nincs gps kapcsolatom? Samsung Omniám van, töltöttem le rá Igo8-at, ami "működik" is. Tehát beírom a kiindulást - érkezést, tervez. De! Nincs műholdas kapcsolat. Miért lehet?
Figyelt kérdés
Be van kapcsolva a Gps vétel, minden amit írtak. De mégse.2009. jún. 8. 15:10
1/2 anonim válasza:
Pár napja vettem ilyen készüléket, nálam ilyen gond nincs, DE: néha elég lassan talál műholdat. Akár 5-10 perc is kell neki. Ezenkívül érdemes szerintem álló járműben kerestetni, mert úgy szinte biztosan talál, aztán persze mehetsz akár merre, ha van műhold, biztosan van kapcsolat is, csak az első pár percben, amíg keres, addig kell várni az indulással.
2/2 anonim válasza:
kint próbáld a szabadban vagy kocsiban várjál nem fog rögtön kapcsolódni hacsak be nem kapcsolod az xtra letöltést ami az aktuállia műholdpozíciókat tölti ezzel pár másodperc alatt jelet fog prsze ugyancsak szabadban nefelejtsd hogy ez nem térerő ha mégsem menne az igo-n belül beállítások egyet lapozz jobra ott lesz hogy gps katt és a jobb alsó sarokban autó kapcs.. leokézod térkép és vár be fog jönni
am a sesmart.hu-n mindent megtalálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!