LG KP500 függetlenítés hogyan? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tudom már fent van egyszer ez a kérdés, de ott hiányzott egy progi és nem tudtam megcsinálni, ezért valaki leírná, hogy hogyan lehet függetleníteni a telefont lépésről lépésre és, hogy milyen programok kellenek hozzá? :)
A haverom mondta, hogy van egy progi amiben csak ki kell keresni a telefon típusát és csak rá kell menni, hogy unlock vagy deactivate és már független is a telefon. Nem tudja valaki ennek a proginak a nevét? (állítólag ncore-on fent van csak nem találom. Új telefonokra is jó)
2012. márc. 2. 18:56
1/2 anonim válasza:
Ketlem,hogy lenne ilyen mukodo ingyenes progi,de keress meg privatban,lehet,hogy tudok segiteni
2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem nem ingyenes a program.
2012. márc. 3. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!