Mi lehet a probléma a telefonommal? (Samsung S5230)
Figyelt kérdés
Alig telefonálok vele és nem is gyakran sms-ezek nagyrészt csak 0.facebook-ra használom ami ingyenes. Az a probléma, hogy február 6-án lett feltöltve 2500ft-al és már a 300ft alatt vagyok úgyhogy alig telefonálok vele. Mi lehet a probléma?
Tegnap este felraktam töltőre, nem volt semmi megnyitva, akkori egyenlegem 356ft ma reggel kapok sms-t a 1777-től hogy egyenlegem 300ft alá csökkent.. Egész éjszaka nem csináltam vele semmit, nem volt megnyitva semmi, senki nem használta
2012. márc. 2. 15:38
1/5 anonim válasza:
Wifi.. ha nem akkor az a baja hogy "SAMSUNG"
2/5 anonim válasza:
nekem is ilyen telefonom van. egy nagy rakás szar.
akárhogy lekódolok mindent, és utána lezárom, ugyanúgy feloldja és belép pl a netbe...
így megy el az összes pénzem
4/5 A kérdező kommentje:
Szóval akkor azt ajánljátok hogy vegyek másikat?
2012. márc. 3. 08:54
5/5 anonim válasza:
03-02 15:47 azért lép be netbe meg azért oldja fel a képernyőzárat mert a gyártó hülyén tervezte meg a telefont... pl h egy gombal kilehet oldani a képernyőzárat ráadásul két hejen is... a képernyőn is és az oldalán is... nekünk is van ilyen telefonunk de nem csinál ilyet... vettünk hozzá egy kipárnázott cibzáros tokot ebben semmi baja am meg h felmegy a netre tiltasd le a szolgáltatóval a netet... am a második válaszolótól kérdeném... nem lehet hogy telenor os vagy? mert ha igen akkor nem a net miatt megy el a pénzed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!