Kisvuk29 kérdése:
Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Van egy SE w100i Spiro telefonm és rengeteg baja van.Az aksi néha a töltőn is merül,kép nézés mellett mindig lefegy és újra indul és néha a csengőhang nagyon szaggatottan szól.2012. márc. 2. 14:10
1/4 anonim válasza:
Én nem tudom,de idemásoltam neked 1 hozzászólást.
"Nagy csalódás volt ez a telefon. kb lassan 1.5 éve használom sajnos már megszoktam hogy nulla. Ezért ütöm vágom, hátha megpusztul és akkor végre vehetek egy ujjat. :-) addig csak pénz kidobás. Szoftverfrissítés óta stabilabb, de igy sem az igazi. Fagyás bármikor, még a fotókat is furcsán félképernyősen csinálja. HASZNOS: Azt észrevettem hogyha a töltőjével töltöm akkor nagyon hamar lemerül, Ha viszont számítógépre dugom (igaz nem szinkronizálható vele) USB-vel ha töltöm akkor kb 4X hosszabb készenléti időt érek el vele, magyarul, 1 nap helyett megvan 4 napig is. Ajánlom as USB-s töltést mindenkinek. 15 éve után átnyergelek a samsungra. Ennyi volt SE. :-("
2/4 A kérdező kommentje:
Én SE xperia mini prora szeretnék váltani.
2012. márc. 2. 16:48
3/4 anonim válasza:
Oké.Mint írtam is ezt a véleményt csak másoltam neked.
4/4 A kérdező kommentje:
Kösz,de ha más is ismeri írjon róla.
2012. márc. 2. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!