Hogy lehet sony ericson xperia arc s-re wmv fájlokat másolni úgy hogy ne konvertálja át, és ne rontsa le aminőségét?
Figyelt kérdés
-2012. márc. 1. 21:03
1/9 anonim válasza:
Másolás közben biztos nem fog konvertálni mert ahhoz külön program kell.
2/9 anonim válasza:
Sőt, a nagyobb pixelsűrűség miatt a telefonon ugyanaz a videó jobb minőségűnek látszik, mint gépen.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, de pl, letöltöttem egy wmv fájlú filmet, ráhúzom a telefonra, és megkérdezi hogy konvertálja-e. Ha konvertálom akkor a videó szaggat és lerontja a minőségét,de ha meg nem konvertálom akkor nem játsza le :S
2012. márc. 3. 12:26
4/9 anonim válasza:
Tölts le egy értelmes videólejátszót Marketről és akkor már le fogja.
5/9 A kérdező kommentje:
MX video player pro-m van, de egyzserűen a telefon azt jelzi hogy nincs olyan fájl :S
2012. márc. 3. 14:10
6/9 A kérdező kommentje:
Most újra megnéztem, az MX vid player lejátsza, de nincs hangja :S ez ellen mit lehet tenni ?
2012. márc. 3. 14:21
7/9 anonim válasza:
Nekem is MX Pro-m van, de még nem találkoztam olyan kiterjesztéssel, amit ne játszott volna le.
Az én beállításaim (sok kínlódás után:D) :
Beállítások -> Dekóder/Szoftver dekóder (pipa)
Beállítások -> Gyors mód (pipa)
Beállítások -> Fájlkiterjesztések -> összes kiterjesztés "Alapértelmezett", egyedül az MP4-et kellett átállítani: Dekóder -> Hardver.
8/9 A kérdező kommentje:
beállítottam, de a wmv fájloknak így nincs hangja :S
2012. márc. 4. 11:14
9/9 A kérdező kommentje:
ha szoftver dekóderra állítom semminek nincs hangja :S
2012. márc. 5. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!