Kikapcsolt az iphone-om (4) és nem reagál semmire (? )
Figyelt kérdés
egyszer csak kikapcsolt és semmire nem reagál. feltettem töltőre és így sem. mi a baja? mit csináljak vele ?2012. márc. 1. 16:28
1/9 anonim válasza:
vidd szervízbe, vagy dobd ki. nekem is 4 van, még nem csinált ilyet, de más már kérdezett hasonlót pár napja.
2/9 anonim válasza:
dobd ki elég hülye válasz probáld restorenélni ha nem jó go szerviz ott biztos meg csinálják
3/9 A kérdező kommentje:
kb mennyiért csinálnák meg?
2012. márc. 1. 18:37
4/9 A kérdező kommentje:
"probáld restorenélni " és ez mit takar ?
2012. márc. 1. 18:38
5/9 anonim válasza:
itunes bedugod és restore ez visszaállit mindent az eredtire amúgy ha meg garanciás ingyen am 20ezer körül
6/9 A kérdező kommentje:
valahogy megcsinálta apa, de azért köszönöm szépen!!:D
2012. márc. 1. 19:00
7/9 pimpanella válasza:
Szia! bocsika a zavarásért,de nem tudnád megkérdezni apukádat h mégis mit machinált az iphonnal??? csak mert az enyém a mai napon szintén ezt művelte...minden előrejelzés és indok nélkül kikapcsolt és hiába rakom töltőre vagy próbálom bekapcsolni...semmi sem használ!!! :(
előre is köszönöm válaszodat
8/9 A kérdező kommentje:
elnézést csak most láttam meg! egyébként 5 mp-ig kellett nyomni mind2 gombot és bekapcsolt!:)
2012. ápr. 12. 21:17
9/9 sálláláálálálá válasza:
de azt írja letöröl mindent róla.. nekem ezen fontos médiatartalom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!