Létezik jó és használható iPhone klón?
Figyelt kérdés
vagy csak szar kínai iPhone másolatok vannak?
Mit gondoltok pl.az iOrange vagy a KiPhone-ról.
2012. márc. 1. 15:59
1/6 anonim válasza:
Szarok mind ha nincs pénzed iphone ne vegyél csak azért hogy menőzél vele... ilyen kínait meg ne vegyél mert játszani se lehet rajta meg úgy semmit se
3/6 anonim válasza:
Nem létezik..... Mindegyik szar úgy ahogy van. Vegyél egy rendes igazi Iphone-t! Én láttam jófógáson Iphone 2-őt 15.000 Ft-ért. Vagy vegyél egy Iphone 4 S-est azt' csá. ennyi. :) pörsz ha ván máni :P
4/6 anonim válasza:
Am szerinted ha iphone klónt akar venni van pénze 200 ezres iphonera?? vegyél 3gs az egész jó és használtan 35-50 között lehet találni
5/6 anonim válasza:
Jólvan képzeld gondoltam, de akor is jobb mint ilyen kínai szarokkal köcsögölni. És igazad van, 3gs az jó. Vagy a 2..
6/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok ilyet venni, egy szóval se mondtam hogy akarok venni, csak egy ártatlan kérdés volt.
2012. márc. 1. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!