Tegnap este még jó volt a telómon a facebook, mára apróbb lett reggelre a betű, és karaktert sem tudok írni.
És hozzá sem volt nyúlva a telefonhoz, szóval tuti nem nyomkodta el senki.T-Mobile -os vagyok, és eddig működött, most bejön a 0.facebook vagy akár Wifivel az m.facebook és nemtok karaktert írni a bejelentkezésnél, de ha pl m.iwiw.hu -t ütök, ami az iwiwnek a mobilfelülete, oda tudok.Tehát facebooknál van valami gond.
Egyébként Nokia C3-00 -ám van, és tegnap este még tökéletesen ment.
nekem X2esem van...de semmi javulás nincs... szóval úgy néz ki, hogy valamit elég rendesen elcsesztek...de kezd idegesítő lenni
2012. márc. 3. 12:51
12/21 copeland válasza:
nekem 6303i classicom van.. szóval szerintem is csak a nokiánál van.. akinek megvan szoljon..
2012. márc. 3. 12:52
13/21 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még nem tudok sajnos semmit,de amint találok valami cikket vagy egyebet szólok.De egyébként 100% hogy a gyári böngészővel van valami, ami nem lett kompatibilis a 0.face -hez.. Mert pl: Gyári böngésző + WIFI. m.facebook se jó.. Viszont Opera Mini + m.facebook úgy már jó.. Tehát ez a karakter írás probléma csak a gyárinál van, és csak a facebook.. Iwiw az megy.. Valami nagyon ellett qrva:/
2012. márc. 3. 16:51
14/21 anonim válasza:
nekem Nokia 7230-om van, de egyetlen árva karaktert sem tudok beírni rajta. Szerintem is csak a Nokiánál van ez mert ma mutatta ezt az oldalt nekem a nagybátyám, és neki ment ,csakhogy neki Sony-ja van, ha valaki tud megoldást kérem nekem is szóljon. :)
2012. márc. 3. 20:49
15/21 A kérdező kommentje:
Uccsó: Jaja, nokiákat áldotta meg ez a helyzet,havernak is megy:) Akinek nokiája van mindenkinél ez van,hogy egy árva karaktert nem enged írni..
2012. márc. 4. 10:28
16/21 anonim válasza:
Nektek valami új fejlemény???
Én írtam a Nokiának, de majd csak holnap lesz válasz... Kíváncsi vagyok mit fognak írni...
2012. márc. 4. 19:07
17/21 A kérdező kommentje:
Semmi fejlemény, ugyanúgy szar :/
2012. márc. 5. 08:49
18/21 anonim válasza:
itt is semmi... :/ sz@r az egész...
2012. márc. 5. 14:54
19/21 sandor arnold válasza:
Elnézést h közbeszólok ..demár ha egy szar gombos nokián jó a 0.facebook.. akkor a tieitekre is jónak kell lennie :) haver azt használja :)
2012. márc. 8. 16:45
20/21 anonim válasza:
Kaptam visszejelzést a T-mobiltól... ezt írták,
Tájékoztatjuk, hogy a levelében említett hibát több ügyfelünk is jelezte már, amely általában Nokia típusú készülékeknél jelentkezik, azonban a gyártó ezt nem erősítette meg. Kérjük, a problémát jelezze a Facebook oldal üzemeltetője felé, aki annak javításában tud intézkedni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!