*-lorant-* kérdése:
T-mobilosoknak ingyen van a Facebook?
Figyelt kérdés
Telefonra.2012. márc. 1. 08:31
2/10 anonim válasza:
Nem egészen. A szolgáltató azt vállalja, hogy a 0 facebookhoz kötődő adatforgalmat nem számítja fel. Ahhoz viszont, hogy használni tudd valamilyen minimális árú adatelőfizetés szükséges.
3/10 anonim válasza:
nem kell még minimális áru se, elég simán a netstart csomag, ami ingyenes
4/10 anonim válasza:
A net start sem ingyenes. Annyi van, hogy forgalmazott adat alapján számláznak amibe nem számít bele a 0 facebook és nincs havidíja. Ha véletlenül mást is használsz pl időjárás widget akkor elszabadul a számla :D
5/10 anonim válasza:
De a facebook maga ingyenes. 2 évig toltam netstarttal, butatelefonon és androidos telefonon egyaránt, sose vont pénzt. Aki nem tudja normálisan beállítani, annak nem való okostelefon.
6/10 anonim válasza:
Jolinar: nem is csak az, de akinek nincs pénze mobilnetre, annak se való okostelefon, mert akkor már nem is okos, ha ugyanúgy tudsz zenét hallgatni, fényképezni, telefonálni, játszani..
7/10 anonim válasza:
Hogy is van ez? Én Vodás vagyok.... előfizetek valami netet és a facebook ingyenes?
8/10 anonim válasza:
@17:19
Ezt nem értem.
Nekem nem hiányzott a mobilnet, mindenhol van wifi, amerre járok, a metrón meg kibírtam azt a 10 percet, ha nagyon unatkoztam, ott volt a 0.facebook. Most ingyen jár az előfizetéshez, de a havi 50 megát sose sikerül elhasználni.
A mobilnet olyan szempontból szorosan kapcsolódik az okostelefonhoz, hogy a szolgáltatók azon szedik meg magukat, de a használati értékéhez nem mindenki számára járul hozzá.
9/10 anonim válasza:
Tudatlan vagyok... ugye nem csak okos telefonról lehet netezni, facebookozni????
10/10 anonim válasza:
Nem, (majdnem) mindről lehet, amin van mobilnet. Az 5-6 évesnél öregebb Nokiákon szoktak gondok lenni, ott is megy, de vonja a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!