Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 3 GS problémával...

Zozymo kérdése:

IPhone 3 GS problémával kapcsolatos kérdés! Hogyan lehet resetelni?

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy az iphonom azt csinálja, ha hívok valakit, a hívott félnél kicsöng, de nálam nem jelzi ha fogadva van a hívás, és nem hallok semmit, mintha a beszélgetés meg se kezdődött volna. Ráadásul sokszor minimum térerőt jelez, pedig tudom hogy fullon kéne lennie, és szinte folyamatosan újraindítja magát. Mitől lehet? Járt már így valaki? Resetelni akartam, de valami jelkódzárat kér,amit gőzöm sincs hol keressem. Köszi ha valaki tud segíteni.

2012. febr. 29. 21:47
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja még annyi hogy mielőtt újraindítja magát a készülék,fekete csíkok jelennek meg.
2012. febr. 29. 21:51
 2/2 anonim válasza:

Sajnos már találkoztam hasonló hibával iPhone-on, próbálkoztam szoftverfrissítéssel de megadta magát..

Resetelni a két gomb (home+reset) pár másodperces megnyomásával tudsz, elvileg ilyenkor nem kérhet semmilyen kódot. Másod körben érdemes szoftvert újratelepíteni, de ha ez sem segít, akkor sajnos hardverhibás.

2012. márc. 1. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!