Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Indul a Tesco Mobile. Egy...

Indul a Tesco Mobile. Egy feltöltés érvényessége meddig fog tartani, meddig használhatom fel?

Figyelt kérdés
Elég érdekesen megvariálják ezt az egészet, mivel az alacsony percdíj majd úgy jön ki, hogy megduplázzák a feltöltést. De a bónuszt 30 nap alatt el kell használni. Akkor nekem most 30 nap alatt mindig le kell nullázni majd az egész egyenlegemet? Vagy ez hogy van? De azért megvan ám bonyolítva. Mert ha valaki olvas a sorok között akkor rájön, hogy az a percdíj nem annyi amennyi. Úgy jön ki, hogy duplázzák a feltöltést. Kérdés hogy meddig majd.

2012. febr. 29. 18:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés. Percdíjakról van már valami infó? Hálózaton belül mint Szlovákiában szinte ingyen lehet beszélni akkor lehet én is veszek egyet. 06-31 lesz az előhívója?
2012. febr. 29. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:

"Gyakorlatban tehát egy 2000 forintos feltöltés után 2000 forintos bónusz jár, ami összesen 4000 forintos lebeszélhetőséget jelent a bónusz érvényességi ideje, 30 nap alatt. Így az egységes 59 forintos perc- és SMS-díj mindössze 29,50 forintot jelent a valóságban, bármely hálózatra, bármilyen időben történő telefonálásról vagy üzenetküldésről legyen is szó. Emellett havi 10 MB díjmentes mobilinternet adatforgalom is elérhető minden Tesco Mobile ügyfél számára."

Nem értem az egészet. Minek duplázni? Legyen 2000Ft és 29,50Ft.

Valami nagy disznóság van a háttérben. Kaptunk egy papírt amin lehet 190ft-ért simet venni. Lehet veszek, de feltölteni tuti nem fogom. 300ft megér.

2012. febr. 29. 19:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Na, ezt nem értem én se! Minek variálni? Ha feltöltöm mondjuk 2000-el, akkor azt tudjam lebeszélni és kész. Szerintem ennek az egésznek az lenne a lényege, hogy 30 nap az érvényesség. Ha nem beszéled addig le, elveszik. A kérdés már csak az, hogy csak a bónusz (vagyis a feltöltés fele), vagy az egész egyenleg veszik el...
2012. febr. 29. 21:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy meg valószinűleg azért használok feltöltőkártyát, mert nem beszélek le havonta több ezer forintot a telefonról. De ha egy feltöltés érvényessége 30 nap lesz, eszem ágában sincs erre váltani. Viszont a 190 Forintos Sim kártyát én is megveszem, nekem is küldték a kuponokat hozzá, és 300 lebeszélhető legalább belőle.
2012. febr. 29. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Előző kommentelő:

Úgy tudom a bónusz veszik el róla 30 nap elteltével. Ez ilyen Vodás hülyeség. Duplán feltöltik, ha nem 59,5ft/perc sok. Az a lényege, hogy rákényszerítsenek, hogy minden hónapban töltsed a kártyádat. Én többet vártam ettől. Mint Szolovákiában, ott úgy tudom 3-4ft/percért hívják egymást a tescos mobilosok. Inkább ha arra adnám a fejemet nem ezt venném meg hanem a blue mobilt. Ott nincs kavarás 33ft/perc és kész.

2012. febr. 29. 23:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Jaja, ezek után én is erősen húzok inkább afelé... Bár én most ezt vártam, hogy jöjjön a tesco mobile, de többet vártam tőle. És igen, itt nincs hálózaton belüli hívás, mint Szlovákiában. Ha lenne, szerintem azonnal váltana az egész család. Így inkább csak max kipróbálás lesz belőle, az is csak az én részemről, mivel olcsó a sim kártya... Vagy nem tudom mennyi a legkisebb érték, amivel tölthetem a telefont. De bizonyos összegnél többet soha nem telefonálok el most sem egy hónapon belül.
2012. márc. 1. 08:56
 7/9 A kérdező kommentje:
"Belföldi hívás, üzenetküldés és internetjegy vásárlása esetén annak díja először mindig a bónuszegyenlegből kerül levonásra, így rendszeres feltöltéssel maximalizálható a tarifacsomag értéke." Szóval a bónuszt lebeszélem és ha hónap végére meg is marad a feltöltött 2000 Ft-om, az nem veszik el. Ugye? Vagy valaki? :D
2012. márc. 1. 09:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Előző kommentelő:

2000ft+2000ft bonusz. Tehát 30 nap elteltével 2000ft bonusz veszik el, 2000ft alap feltöltés megmarad. Rám hallgatsz Áprilisban jön a magyar mobilszolgáltató (nem virtuális) saját hálózattal. Valamit tényleg csinálni kell, mert be vannak betonozva a percdíjak. Ez a Tescos is egy nagy hülyeség. Bonusz feltöltés helyett normális díjakat, 2-3 ezret beszél havonta, az inkább előfizetéses mint kártyás.

2012. márc. 4. 19:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira azért nem bonyolult.. Nekem Tesco Mobile-os kártyám van, és tök jól elvagyok vele.

Ráadásul ha maradt még az előző havi bónuszomból, és újra feltöltöm pl. a legkisebb összeggel, akkor az előző havi "maradék" bónusz nem vész el, hanem hozzáadódik az újhoz, és újra érvényes 30 napig. Asszem ők úgy fogalmaznak, hogy "halmozható".

2012. nov. 22. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!