Alapértelmezett Launcher CM7-en?
Na szóval, fel van telepítve a Cyanogenmod7-es verziója a Galaxy Gio-ra . ! :)
Az lenne a kérdésem lehet-e Recoveryből feltelepíteni Go Laucher EX-et ? (vagyis hogy ne az ADW laucher legyen, hanem GO launcher, mert az jobb)
Remélem értitek, és kérlek segítsetek . !!!
De én úgy akarom hogy "úgymond letörlöm az ADW-t" és FULL ALAPÉRTELMEZETT GO Launcher-t szeretnék feltenni !
Valahogy lehetséges ez ? Mikor bekapcsol a teló akkor a GO launcher jöjjön ki ! ;)
LauncherPro jobb és gyorsabb szerintem.Próbáld ki.
Van egy Home Switcher nevű alkalmazás, ezzel be tudod állítani, hogy melyik legyen az alap launcher.
Nem lényeg a többi launcher, mindegyikkel csinálhatod ugyan ezt:
Felrakod marketről vagy istentudjahonnan, de az APK a lényeg, nem kell .zip vagy .tar, amikor felraktad, és megnyomod a home gombot, kiugrik egy ablak hogy mit akarsz használni alapértelmezett launcherként, ott pipa az Alapértelmezett-re vagy mire, és utána katt arra amit szeretnél, ennyi
Persze ha kitörlöd a system/app-ból a launcher.apk-t vagy adwlauncher.apk vagy mi a neve akkor persze lehetséges 100%-ban eltüntetni, de az első módszerrel is ugyan ezt éred el, csak ha lefagy a golauncher, akkor az ADW-t még be tudod tölteni. Jah, a 2. módszerhez ugye Root kell, de az neked van, és még nem árt egy Root Explorer című program sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!