Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4s TouchOSC program...

Zsocabacsi kérdése:

Iphone 4s TouchOSC program ismeri valaki? Hogy kell beállitani win-es gépen?

Figyelt kérdés

Egész véletlenül nem ismeri valaki ezt a Programot Iphonera?Midi vezélő progi Traktor dj stb. programokhoz wifin keresztűl.

Kérdés?Nem birom csatlakoztatni a telcsit a laptophoz(win vista) wifin keresztül.Nem tudja valaki hogy kéne beállitani?

2012. febr. 29. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt le kell hozzá tölteni, különben nem fog sem OSC-t sem MIDI-t felismerni: [link]

Ha minden igaz más nem kell.

2012. febr. 29. 17:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a választ ! Igen ez mar megvan a pd ex. Meg letöltöttem a midi y -is el is indul nincs is vele semmi gond.a gondom hogy a iPhone om. Sehogy nem csatlakozik a géphez . Beírom az ip a TouchOSC be és nem latja sehogy a Telcsit. Próbáltam adhoc ős hálózattal is de semmi. Pedig a videokon amiket néztem csak beírtják az ip és az csatlakozik egyből . Meg van szerkesztő progi a lay ekhez és ott se konok tál a telcsivel
2012. febr. 29. 20:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Ugynézki megvan a hiba oka windows vista home basic nem müködik.Nem lehet az iphonet összekapcsolni a progival Vista home basic allat!XP, Win 7 alatt tökéletesen müködik. :(((
2012. febr. 29. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!