Ipod touch 4g, elég a 8gb?
Figyelt kérdés
A zenne nem nagyon lényeg, kevés zenét hallgatok, évek óta nem tudtam megtellíteni a 4gb-os memóriakártyámat, de az a kérdés hogy az ipod összetett alkalmazásaira elég a 8gb, mondjuk kb 5-10 alkalmazást szeretnék használni rajta de lehet hogy többet, elég ehhez a 8gb vagy vegyek nagyobbat???2012. febr. 29. 10:56
1/7 anonim válasza:
5-10 alkalmazás legfeljebb 100 mega. Bőven elég.
2/7 anonim válasza:
"5-10 alkalmazás legfeljebb 100 mega. Bőven elég."
Hát ez erősen függ attól, hogy milyen alkalmazás!!!
Ha játszani akarsz, akkor valószínűleg nem lesz elég az a 8 giga, nekem az iPhone-omon a legújabb játékok vannak, amik mind gigás méreteket öltenek! Én a 8 gigás iPod-omat simán teleraktam 25 app-pal.
3/7 anonim válasza:
egyébként 10 alkalmazás legfeljebb akkor 100 mega, ha nagyon kis app-okról beszélünk.
4/7 A kérdező kommentje:
25 app nekem bőven elég, köszönöm a segítséget
2012. febr. 29. 18:39
5/7 A kérdező kommentje:
am tényleg az úgy megy hogy amikor kell telepítem aztán letörlöm???
2012. febr. 29. 19:31
6/7 anonim válasza:
Igen. Ha letöltöd a játékot elmenti az Itunes-ba, és ha a pododról letörlöd akkoör Itunes-on ugyanúgy fenntmered ugyhogy a késöbbiekben csak telepítened kell. Am Itunes-ből is ki lehet törölni.
7/7 anonim válasza:
ez így van, de ha szerényen hasznélod és nem fotózól minden nap 20-at, nem akarsz egyszerre 100 játékkal játszani, és elég neked 400 zeneszám...akk szentem elvagy a 8G-ossal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!