Htc Desire, nem tudom bekapcsolni, miért?
Figyelt kérdés
Eloltottam a mobilom és többet nem lehet bekapcsolni, annyi történik hogy kigyullad a kijelzö, kiirja hogy HTC de utánna elalszik majd ujra meggyullad és ez igy megy még ki nem veszem az akut. Mi baja lehet? Szoftver hiba vagy valami komolyabb? Talán meg tudnám javitani ithonrol?2012. febr. 28. 22:49
1/8 anonim válasza:
eloltottad? :D akkor lehet hogy beázott. viccen kívül: Romot cseréltél? gyári rom van a telón?
2/8 A kérdező kommentje:
Minden a gyári. Hogyan kell romot cserélni?
2012. febr. 29. 00:01
3/8 YourDestiny válasza:
Szia! Nem volt töltőn? A Desire olyankor szokott ilyet csinálni, ha töltés alatt próbálod ki-bekapcsolni a készüléket.
4/8 anonim válasza:
ha nem tudod mi az a rom csere nincs rá szükséged még :) próbáld meg hogy aksit kiveszed 10 percre és próbálod bekapcsolni.
5/8 A kérdező kommentje:
Szia. Nem volt a töltön. Pár progit nem akart elinditani és gondoltam eloltom pár percre, hátha utánna jol müködik. De azota se lehet pekapcsolni...
2012. febr. 29. 16:19
6/8 YourDestiny válasza:
Szia. Az About phone - Software information menüpont alatt milyen build number-t találsz? 2.10, esetleg 2.29, vagy más?
7/8 A kérdező kommentje:
2.29 szám van.
Köszi mindenkinek, sikerült megjavítani. Vagyis formatáltam a telót, beindult és rendesen müködik. Igaz, újra kellet telepíteni a progikat, de annyi baj legyen. Ami az SD-n volt az megmaradt. :)
2012. márc. 1. 01:56
8/8 YourDestiny válasza:
Igen, én is a Hard Reset-et akartam javasolni, ám azt hittem 2.29-től régebbi verziód van. Ezzel nem kéne hülyülnie, de fő, hogy megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!