Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem indul el az x8-am. Pls...

Nem indul el az x8-am. Pls szakértők kommenteljenek! (többi lent)?

Figyelt kérdés
Nah szóval aminap rátettem a 2.3-as romot.Több romot is raktam már a telefonomra, és mindegyik el is indult. DE ez kivétel volt! Hisz nem kapcsol be,mármint csak addig jut el hogy beadja a fehér sony ericsson feliratot. NEm értem, próbáltam seussal, de egyszerűen nincs javítási lehetőség :S PC companionnal is ez a helyzet. Xrecovery nincs rajta. Nem szeretném egyenlőre elvinni szervizbe, ha lehet megoldanám házilag. Légyszi irjatok lehetőségeket! KÖszi!
2012. febr. 28. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Melyiket raktad rá a sok közül?

Valamelyikhez kernelt is kell felrakni...

Flashtool-al lehet most már csak a gyári romot visszatenni.

[link]

2012. febr. 28. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a SEUS felismeri romboot módban ( kikapcsolt állapot BACK gombot nyomva csatlakoztatod a telefont amikor kéri) ,akkor fel kell tennie a 2.1 update 1-et -legfeljebb azt nyigja,hogy nincs frissebb verzió,de akarod-e ujratölteni ezt . Ha a SEUS fel sem ismeri ( a PC nem ad olyan hangot,mint az USB eszköz csatlakoztatásánál szokott) ,akkor JTAG a megoldás , a jtag portok a matrica alatt vannak , javitást maximum gsm üzletekben csinálják meg -nem olcsón.
2012. febr. 29. 09:34
 3/5 A kérdező kommentje:
uhh köszi a válaszokat :) csak nem értem seus-t érzékeli meg minden, kiírja hogy a legújabb szoftvert használom, és csak "kilépés" lehetőség van :S
2012. febr. 29. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Szívjál nyugodtan, ha nem csinálod amit írtam...
2012. febr. 29. 15:37
 5/5 A kérdező kommentje:
ok köszi megvan haver megcsinálta ^^
2012. márc. 1. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!