Kaptam egy smst,hogy 13,2Ft/10kB díjért használtam a netstart mobilinternetet és ezért az előfizetői szerződés létrejött. Ezt persze rögtön lemondtam! De az nem világos,hogy miért használtam a netstartot,amikor csak a 0.facebookot használtam az sms érkezése előtt 10 perccel kb. 3 percig.
2012. febr. 27. 18:56
1/8 anonim válasza:
1. Ezt kb. mindenkinek kiküldte a T-mobile akinek nincs valamiféle havidíja internetcsomagja.
2. A 0.facebook.com-hoz is kell netcsomag. Az meg minimum egy netstart. Szóval neked nem az sms küldésével aktiválták a csomagot, hanem már régebb óta aktiválva volt.
2012. febr. 27. 18:58
2/8 A kérdező kommentje:
De ezért ugye nem fizettem? Hiszen fizetős oldalakra sosem mentem,csak 0.facebookot használtam.
2012. febr. 27. 19:02
3/8 anonim válasza:
Azt, hogy fogsz-e fizetni nem tudom. Elvégre a 0.facebook.com oldal adatforgalmáért nem kell semmit fizetni, de ki tudja, hogy a telefon használta-e a netet a háttérben vagy sem. Ha használta akkor kérdéses, hogy mennyit sikerült forgalmaznia.
2012. febr. 27. 19:36
4/8 A kérdező kommentje:
a háttérben?
bocs,h ennyire fogalmatlan vagyok,de nem világos.
2012. febr. 27. 19:39
5/8 anonim válasza:
Csak akkor érvényes ez a 13Ft/10kB ha a neten vagy.Viszont ha a 0.facebookon vagy akkor ingyenes.(Legalábbis júniusig vagy meddig).Tehát kell netstart ,hogy tudj 0.fb-zni de így semmikép nem vehet le pénzt.
2012. febr. 27. 19:47
6/8 A kérdező kommentje:
De az sms úgy szólt,hogy 13,2Ft/10kB díjért használtam. MÚLT IDŐBEN! pedig ez nem történhetett meg,hiszen 0.facebook nem vesz le pénzt.
2012. febr. 27. 19:51
7/8 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
De az sms úgy szólt,hogy 13,2Ft/10kB díjért használtam. MÚLT IDŐBEN! pedig ez nem történhetett meg,hiszen 0.facebook nem vesz le pénzt."
De vesz le.
A facebook nem mindig ingyenes.
A 0.facebook megfelelő használatáért nem számítanak forgalmi díjat ha van valamilyen net előfizetésed, pl Net Start.
Ha nincs semmilyen net előfizetésed akkor az adatforgalmi díjat meg kell fizessed az sms-ben jelölt áron.
Szóval az ingyenesség csak a feltételek teljesülése mellett érvényes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!