Mire jó a root?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezzel megkapom a rendszergazdajogokat, de miket foglal magába? Mert egy Bootanimációért nem fogom elveszteni a garanciát. Az egyetlen dolog ami miatt érdemes root-olni, az az hogy felhúzom a procit. De egy komolyabb telefonnál nem is kell azt annyira húzni. Ahhoz, hogy külső forrásból telepítsek programot, ahhoz se kell root.
2012. febr. 25. 20:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Tudsz főzött romot feltenni
2012. febr. 25. 21:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez eszembe se jutott.
2012. febr. 25. 21:27
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
Ez micsoda siker. Már megéri.
2012. febr. 25. 21:56
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

Hiába, ez legalább alapból tudja és engedélyezve vannak benne az olyanok ami a hétköznapi használathoz jól jön....

Elveszíteni a garanciát...hát bármikor vissza lehet állítani gyári állapotba a telefont így a rootnak nem marad semmilyen nyoma.

2012. febr. 25. 22:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Ezt is tudom. Egyébként senkit nem érdekel, ha root-olva viszed be a garanciás szervizbe...
2012. febr. 26. 11:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tehát nem veszíted el a garanciát...
2012. febr. 26. 11:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Én nem. De más sem :)
2012. febr. 26. 12:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Aha, akkor tudod, csak megzavart amit írtál:

" Mert egy Bootanimációért nem fogom elveszteni a garanciát."

2012. febr. 26. 12:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Iptables (tuzfal) bealitasa, reklam blokkolas? link2Sd (azthszem, ahoz is kell a root) Folosleges "csak a helyet foglaljak" gyari alkalmazasok leszedese?

Nekem nagy vonalakban emiatt van rootolva a telefonom.

(meg persze, a setcpu miatt - es pont hogy nem felhuzva, hanem downclock-olva. A megnovelt uzemido miatt. (alapbol 320mhz-en ketyeg, csak ha terheles van, akkor megy vissza a normalisra. Erezhetoen tovabb birja "standby"-ban.)

2012. febr. 26. 14:52
 10/11 anonim ***** válasza:
A Link2SD-hez kell root, igen. De nagyon hasznos, mert pl az én mezei SE X8 asomban alig van memória az alkalmazásoknak, viszont, SD kártyára telepítve meg fér sok. Azért figyelni kell, mert ha eltávolítanád az SD kártyát bekapcsolt állapotban, el sem merem képzelni mi történhet.
2012. febr. 26. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!