Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson X10 Mini-m van....

Sony Ericsson X10 Mini-m van. Valami baj van vele?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve vettem, interneten, kártyafüggetlenül, elméletileg új volt. Semmi gond nincs vele, de egy valamire nem tudok rájönni. Teljesen mindegy milyen zenét hallgatok, összekeveri a képeket... Elég zavaró, amikor pl. Pitbull hallgatásakor Jessie J képe jön be... Tudna valaki segíteni? Be lehet ezt állítani valahol?
2012. febr. 25. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden zenének van album képe? Mert aminek nincs, oda az android rendszerek rossz szokása, hogy berak egyet random amit talál.
2012. febr. 25. 18:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak kb. a felének van képe... És lehet rajta változtatni? Mármint a telón állítani be képet? Mert nem lenne túl praktikus átállítgatni a zenéket, aztán újra felküldeni....
2012. febr. 25. 19:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Vagy egyáltalán egy letöltött zenéhez hogyan tudok képet tenni? :) Tényleg nem tudom, ilyennel nem foglalkoztam még. :P
2012. febr. 25. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!