Miért írja ezt ki a Siri iPhone 4-en?
Figyelt kérdés
Van egy iPhone 4-em és rá akartam rakni a siri-t, mindent megcsináltam amit a videóba, de semmi, ugyanazt írja ki mindig:
I'm really sorry about this, but I can't take any requests right now. Please try again in a little while.
Légyszi segítsetek!
2012. febr. 24. 23:26
1/6 anonim válasza:
Internet elérés van a készüléken mikor akarod próbálni ?
2/6 anonim válasza:
a prohardveren is megmondták neked, miért nem hiszel nekik? SIRI NINCS I4-re. Amit felhekkeltél, az csak a "váz", nem tudsz kommunikálni i4S deviceID nélkül az apple szervereivel. A proxy/fizetős proxyk nem működnek jó ideje.
3/6 A kérdező kommentje:
Azért mert előbb ide tettem fel, és mivel láttam, hogy nem igazán válaszolnak, ezért kérdeztem ph-n is.
2012. febr. 25. 07:32
4/6 anonim válasza:
Amiért a prohardveren azt mondják hogy nem működik akkor az szentírás?
Működik Siri korábbi telefonokon is. (az én 3gs emen is)
Keress visszább, leírtam mindent pontosan hogy hogy kell csinálni.
5/6 anonim válasza:
4-es, mutass egy teljes erteku siri portot.
6/6 A kérdező kommentje:
A napokban tiltotta le az Apple, szóval nem lehet működő Siri, max Sara.
2012. febr. 26. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!