Hogyan tudnék zenéhez betenni gépen képet, ill megadni az előadót és albumot? (program kéne)
Figyelt kérdés
Ha nem érthető szólj és elmagyarázom, de szerintem érthetően irtam le:)2012. febr. 24. 20:00
1/8 anonim válasza:
A Windows Media Playerrel is meg lehet csinálni.Elindítod a zenét Műsortár-->Most Játszott-->jobb klikk a számra-->Cimkeszerkesztő
2/8 A kérdező kommentje:
Uuuu nagyon köszi :D
2012. febr. 24. 21:15
4/8 A kérdező kommentje:
nekem a műsörtár alatt nincs most játszott:S
2012. febr. 24. 21:21
5/8 A kérdező kommentje:
de iTunes-sal nem csak az Apple termékekre tudom utána rátenni a zenét?
2012. febr. 24. 21:24
6/8 anonim válasza:
Elindítod a zenét,műsortár és jobb oldalt ott kell legyen.
8/8 anonim válasza:
Vagyis csak Apple termékekre tudod csak rátenni, de ez minket most rohadtul nen zavar.Kiválasztasz egy zenét, megnyitod itunessal megszerkeszted, oszt jónapot.Ugyanott marad, ahol eddig, azt ugye rádugod a gépre a telefont vagy akármit aztán áthúzod rá és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!