Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes venni Ipod touch-ot?

Mr mongoose kérdése:

Érdemes venni Ipod touch-ot?

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 19:15
1 2
 11/18 anonim válasza:
Az iOS mindenképpen jobb, én az ipod mellet szavazok. De ha hordasz mellé mobilnetet és zsebwifivel feladod, meg veszel pár skype kreditet akkor máris nem ipod hanem iphone és asszem rögtön el is döntötte a kérdést...
2012. márc. 1. 20:35
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát ez elég kevés előny, már amennyiben előny (persze pár embernek biztos számít, de a 99%-nak nem).

Ja ráadásul ez is megoldható, ha nem is gyárilag, van rá ezer program, amivel meg lehet csinálni.

Ezért jó a nyílt oprendszer, ha valamit nem raktak bele gyárilag, akkor azt otthoni kis programozók (vagy nagy cégek) megcsinálják.

2012. márc. 1. 20:44
 13/18 anonim válasza:
Ne zavarjon hogy az ipod is nyilt oprendszerű, am meg ipodhoz kb 500 000 program van ami még mindíg több mint az android programjai, ezek ráadásul jobbak is
2012. márc. 2. 13:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Androidra 600.000 program van és ráadásul jobbak mint a IOS programjai.
2012. márc. 2. 13:44
 15/18 anonim válasza:
Lehet hogy több, de az nem azt jelenti hogy jobbak, az ios hardwerileg is jobb ezközön fut, tehát jobb programokat lehet hozzá szerezni, ráadásul ipodhoz egy csomó minden van dokkolók, tokkok,stb, és nincs minden androidos foshoz ekkora választékban cuccok. De én nem vitázni jöttem ide, én az ipodot ajánlom, ennyi
2012. márc. 2. 15:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Itt látszik a fanboyság, elsőnek érvelsz azzal, hogy Store-on milyen k.rva sok program van, aztán megtudod, hogy Androidra sincs kevés, és akkor rögtön nem ez a fontos.

És nem, iOS nem fut jobb hardveren, csak azért, mert az olcsó droidos telefonok szarok még van sok ami jóval erősebb hardveres szempontból.

Amúgy Android Market még "csak" 450k program/játéknál tart, még mindig a Store vezet 70-80k-val, minimum 3 hónap, mire leelőzi a droid, de ez tényleg nem valami fontos, programok/játékok mindkettőre vannak szép számmal.

2012. márc. 2. 18:39
 17/18 anonim válasza:

Az ipod előnyei:

-jó hardwer

-sok kiegészítő (tokkok, dokkolók)

-több program

én az ipod mellet voksolok, de ez tényleg emnerfüggő (ha neked nem olyan fontos, a telefonálás, és hogy legyenek widgetek, akkor az ipod jobb netezésre, zenehallgatásra, játkra stb...)

2012. márc. 2. 20:46
 18/18 anonim válasza:
Mostmár mind1 vettem egy androidos telót
2012. márc. 22. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!