Mokoko kérdése:
Samsung nexus s-re kellene fm rádio?!
Figyelt kérdés
Ami a lényeg, hogy net nélkül kellene nekem, csak maga egy olyan program, ami fogja a sima fm rádiót...2012. febr. 23. 21:39
1/5 anonim válasza:
A rádió is egy ugyan olyan hardvre mint pl. a wifi, gps vagy a bluetooth. Ha nincs benne telepíthetsz akármit, attól még nem lesz benne. Ha rádiót akarsz hallgatni akkor maradnod kell az online rádióknál vagy cseréld le egy olyanra amiben van rádió is.
2/5 anonim válasza:
Benne van a hardver, csak a gyári rom nem támogatja. Cyanogennel működik.
3/5 A kérdező kommentje:
Azt pontosan le tudnád irni, hogy micsoda, mert még nem hallottam róla. Köszönöm!!!
2012. febr. 24. 10:17
4/5 anonim válasza:
Főzött rom. Ha még nem találkoztál vele, akkor olvass sokat utána, mielőtt nekiesnél a telefonodnak, vagy kérj meg valakit, aki ért hozzá.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
még ilyet nem csináltam, de már sokszor akartam. gondolom egyszerű annak aki ért hozzá, de jelenleg londonban nem ismerek senkit aki meg tudná csinálni.
Köszönöm még egyszer a segítséget!!
2012. febr. 24. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!