Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek? :' ( Én szamár...

Mit tegyek? :' ( Én szamár elfelejtettem a telefonzár kódját.

Figyelt kérdés

Van egy Samsung Galaxy S Plus-om amire raktam telefonzárat..ezen a telefonon alapból nincs rajta, tehát Android Marketről szedtem le..de viszont nagyon elfelejtettem a telefonzár kódját, mit tegyek? :( Ha elviszem szervizbe kitudják szedni a kódot? Alig 4 hónapos a telóm

Előre is köszi a válaszokat :''(

2012. febr. 23. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
hard resettel valószínűleg megoldható a dolog
2012. febr. 23. 20:32
 2/10 A kérdező kommentje:
és ez tulajdonképpen mit is jelent?xd nem vagyok valami szakértő a telefonok körébe
2012. febr. 23. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezt a konkrét modellt nem annyira ismerem, de a reset gomb vagy a telefon oldalán lesz valahol, vagy a hátlap alatt valahol az akksi mellett. De benne van a kézikönyvben is. Ez mindent visszaállít gyári beállításokra, tehát elveszik az összes adat és alkalmazás, a telefonszámok remélem a SIM kártyádon vannak.
2012. febr. 23. 20:57
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen :D
2012. febr. 23. 20:57
 5/10 anonim ***** válasza:
igen, valahogy így van. de mindenképp nézd meg hogyan kell kilőni a rendszert belőle.
2012. febr. 23. 21:23
 6/10 anonim ***** válasza:
ELötte vedd ki belőle a SIM illetve a memóriakártyát .
2012. febr. 25. 01:10
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :D már jó :)
2012. febr. 25. 14:20
 8/10 anonim válasza:
Ez a hard reset gomb megtalálható Samsung Galaxy Y-on is? Mert én hülye elfelejtettem...
2012. márc. 18. 19:14
 9/10 Vámosi Ákos válasza:
És a hard reset gomb ZTE arizónán is működik??
2013. júl. 5. 17:32
 10/10 anonim válasza:
nekem van egy samsung GT-E2121B-m és van rajta egy telefon zár mit csináljak?
2014. máj. 25. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!