Miért romlanak el a fülhallgatók a Telenor One touch telefonomnál?
A hiba az ön gépében van. Nem a telefonjában, hanem a tulajdonosban.
Felteszem, zsebben vagy utcán, stb hallgatod, ilyen esetekben fokozottan kell vigyázni a fülhallgató végeire. Nem a végénél, hanemg a csatlakozásnál törik meg a kábel legkönnyebben, mivel zenehallgatás közben valszeg nem egy helyben állsz...
Furcsállom én is, mivel nálam is elég nagy fogyóeszköz a füles, de SE Xperia mini prot már akkor másfél éves fülessel használom, ami megélt egyet s mást, mégsincs semmi baja.
Nem árt, ha többet szánsz egy jobb fajtára, mint, hogy megvegyél sok rosszabbat, hosszú távon sok pénzt és még több bosszúságot spórolsz meg vele.
Egyébként pedig a füles és a telefon csatlakozóját nem árt rendszeresen tisztítanod, legalább belefújnod, vagy vmi, h a bele/rákerülő por miatt ne legyen érintkezési hiba, ami komoly recsegéshez vezet...
"beletörnének a füles végei" Hát ezt nem igazán tudom mire vélni :D
ha beletörrik a füles azt észreveszed magadtól is és ha beletörik akkor másikat már nem igazán fogsz csatlakoztatni hozzá
szerintem a kábelre gondollsz a jack dugónál
Arra nagyon kell vigyázni mert általában mindig az megy tönkre
vegyél minőségibb fülest és szerintem semmi baj nem lesz vele ha vigyázol rá
Első, nagyon köszönöm a választ, jobban fogok rá vigyázni, teljesen igaz.
Második, úgy értettem, h mintha a( ezüst színű) csatlakozó megtörne a -már- gumírozott rész határánál. Csak nem tudtam mihez hallani hasonlitani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!