Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legújabb android...

Melyik a legújabb android Samsung galaxy gio-ra?

Figyelt kérdés
Most 2.3.3 van rajta
2012. febr. 23. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
ha minden igaz, akkor 2.3.5
2012. febr. 23. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
És mi a gondod vele?
2012. febr. 23. 13:50
 3/7 anonim válasza:
2.3.6 Samsung Kies progival szedheted le, es frissitheted a telon, a Samsung hivatalos oldalarol, de az okosokat kerdeznem hogy hol tudnam megnezni mikor jon ki az ICS hivatalosan, mert ha jol ertettem ha olyan OS teszek ra amit meg nem adtak ki hivatalosan vagy csak beta verzio van ra, akkor elveszitem a garanciat. Kerdes: Mikor jon ki GIO-ra az ICS?
2012. júl. 23. 01:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Hivatalosan soha.
2012. júl. 23. 03:29
 5/7 anonim válasza:
marpedig hivatalosan is felraktam, es volt a telo garanciaba visszakuldve es ugyanazzal a softal kaptam vissza es senki semmit nem szolt erte, a kies samsung termek egy segedprogi! :)
2013. jan. 15. 05:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Gio-ra nincs hivatalos ICS.
2013. jan. 15. 21:53
 7/7 anonim válasza:
jajajaja, en 2.3.6ra gondoltam, ICS nincs ra kiadva, es szerintem se lesz (#3,#5 vagyok)
2013. jan. 15. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!