Melyik a legmegbízhatóbb PDA jelenleg a piacon?
Csak érdekelnének a tapasztalatok. Kinek milyen PDA-s tapasztalatai vannak. Eddig egy HTC HD2 esem volt összesen de már megint úgy néz ki szervizbe kell küldenem.
Kíváncsi lennék kinek milyen PDA-ja volt/van már és milyen sokáig nyúzta. Hogy bírta a strapát. Melyik a legmegbízhatóbb?
:) ne haragudj, de te sem az iróniát sem a szarkazmust sem az észérvet nem látod. Nem akarlak bántani, ne legyél ideges kérlek. Azon se amiket most fogok írni. Egyszerűen nem tudom állva hagyni ezt a vonalat :'D Nagyon jókat derülök ezeken a válaszokon most már. De tényleg nem itt a helyük. Köszönöm a felvilágosításod a fogyasztói társadalom nyűgeiről :D
Leírom akkor mindenféle ködös utalás nélkül, hogy megértsd. Azok a 9 éves nokiák tényleg nagyon masszív telefonok, ezt nem vitatja senki, de nem PDA-k. Teljesen más kategória. Ezért írtam a televíziómról. Sajnálom, hogy nem esett le a tantusz.. oh bocsánat, hogy nem értetted meg mire akartam vele utalni.
Azért tettem fel a kérdésem (kérlek olvasd el újra), hogy választ kapjak olyan emberektől, akiknek volt már hosszabb tapasztalatuk a PDA telefonokkal. Mivel nem akarok egyetlen (esetleg rosszul kifogott darabból) általánosítani.
Nem szeretem, ha nem a kérdésre kapok választ. A csajok csinálják ezt többnyire. :) Azért köszönöm a tiszta világlátást. A magunkfajtára, akiknek, az ilyen fórumokra való, értelmetlenségek írogatása tölti ki sivár élete minden percét, igazán ráfér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!