Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom iphoneal feltörni...

Hogyan tudom iphoneal feltörni a magyar routereket?

Figyelt kérdés
az iweppel sikertelenül jártam :(

2012. febr. 22. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:
miről beszélsz?
2012. febr. 22. 19:38
 2/9 A kérdező kommentje:
wifi :)
2012. febr. 22. 19:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Marokra fogod az ifont és ütemesen ütlegeled vele a routert, amíg az szét nem nyílik. Nem magyar router esetén teljesen más módszert kell alkalmazni.
2012. febr. 22. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

lol

ismer valaki magyar routert?

2012. febr. 22. 20:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Kicsit számoljunk.

Adott egy jelszó ami legyen 8 karakteres, és az egyszerűség kedvéért csak számokból állhat

így a jelszóra összesen: 100,000,000 lehetőség.

Tegyük fel, hogy a telefonod percenként képes 100-at kipróbálni (ez nem nagyon valószínű, de csak tegyük fel)

Így 1,000,000 perc kell hozzá, ami 16666 óra vagyis ~695 nap.

Ez csak akkor ha tényleg csak számok vannak benne, de mint tudjuk betűk is lehetnek benne...

2012. febr. 22. 21:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Plusz nálad mit jelent az, hogy magyar router?? Vagy miben különbözik egy másik országban lévő router egy ittenitől??
2012. febr. 22. 21:15
 7/9 A kérdező kommentje:

nem ugy értem h a router pl tesco gazdaságos. :D hanem mert az a progi olvastam többnyire olyan routereket ismer fel ami itt MO-n nincs vagy ritka

de én nem nagyon értek hozzá

2012. febr. 22. 22:30
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Jaja. Mert a magyar router magyar wifi hullámokkal kommunikál, tipikusan 3 sávon mint a nemzeti trikolor. Az amerikai routerek 50 sávon kommunikálnak ( ennyi csillag van a zászlón ) ami egyébként sokkal biztonságosabb. Szerintem ha van ilyen lehetőség akkor a feltörő programon olyan országot állíts be amelynek hasonló zászlója van mint a magyaroknak mert akkor sokkal hatásosabban tudja törni-zúzni a rádió hullámokat. Egyébként a magyar routerek egy fél MHzes sávban a himnuszt is sugározzák ami komplikálja a kvadratúra modulációt. Mindeképp javaslom egy totem-turul oszlopos antenna vételét is, mert a szittya magyar routerek ezzel kommunikálnak a legnagyobb nyereséggel.
2012. febr. 23. 14:34
 9/9 anonim válasza:
uccsó ez k.v.jó volt!
2012. febr. 25. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!