Szerintetek a Nokia 5530 Xpressmusic mennyire jó telefon?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy ilyen telefont venni csak nem tudom hogy mennyi ideg bírja. Akinek volt ilyen telefonja az légyszíves írjon.
Köszi!
2012. febr. 22. 18:09
1/10 anonim válasza:
Nekem van. Ne vegyél! Ennél szarabb telefonom még nem volt. Ez egy trágya! Lefagy, újraindul, wifi használhatatlan, érintőképernyő egy vicc, minden szar. A csöng alig hallatszik, a rezgését meg se érzed szóval úgy ahogy van ki is lehet dobni. Nokia okostelefont nem ajánlom senkinek. Nokia régen volt jó, 3310esek korában.
2/10 anonim válasza:
a lehető legszarabb telefonok között van
3/10 anonim válasza:
Egy mondattal leirom:Elavult rendszer+fos telefon=szar
4/10 anonim válasza:
ha zenehallgatási célra veszed, akkor inkább vegyél nokia 5800 xpressmusic-ot(nekem is olyanom van és már 3 éve bírja a gyűrődést). a felhsználói felület meg az meg ízlés dolga, nekem nagyon tetszik, jól témázható, spb mobile shell-el meg igencsak egyedivé lehet tenni. de ha van pénzed akkor vegyél inkább nokia n8-at vagy valami erősebb "vasat".
5/10 anonim válasza:
Ha van pénze akkor iphone-t vegyen ne nokiát.
6/10 anonim válasza:
Nokia Lumia 710-et, vagy 800-at vehet. Azok jók
7/10 A kérdező kommentje:
oké... köszi mindenkinek hogy válaszoltatok!
2012. febr. 23. 16:06
8/10 A kérdező kommentje:
de és gyakran romlik el?
2012. febr. 23. 18:19
9/10 anonim válasza:
nekem 5230-am volt....szar, egyedül a zenehallgatás volt jó.
ugyanaz a rendszer, de nálam naponta 5 újraindulás, minimum 3 fagyás, 4 szerviz, és rengeteg hiba.
Nokiát még vennék, de meggondolnám, hogy milyen rendszert vennék meg.
10/10 anonim válasza:
Azért ez nem rossz, hogy valaki megveszi a hulladékot csak a márka miatt, ami rá van írva...A Sony Ericsson is jó márka és most sokkal jobb telóik vannak, jobb áron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!