Van egy galaxy acem és tegnap 12 fele hirtelen elment a hálózat meg minden és csak segély hívást enged. De van térerő a sim kártyáról a telefonszámokat betölti meg minden a sim kártya másik telóba jó de haveromé se jó az enyémbe mi lehet a baj?
Honnan van a telefon? Mióta van meg? Hol vetted?
Nekem úgy tűnik, hogy letiltották IMEI alapján...lehet, hogy tévedek...
részletre lett véve, ha igen rendesen ki lett fizetve? Az ismerősöd nem jelentette, hogy eltűnt és ezért letiltatta?
Ha garanciás akkor vidd vissza a T-mobileba!
"De van térerő a sim kártyáról"
Ez azt jelenti, hogy a sim kártyát átteszed egy másik telefonban akkor normálisan működik?
Mindenképpen vidd szervizbe.
A használati útmutatója szerint azt jelzi, hogy nincs benne sim kártya, tehát nem érzékeli. Úgy tűnik hülyeséget írtam eddig.
Ha te is megnézted volna a használati útmutatót... a 20. oldalon van. (és nem, nekem nincs ilyen telefonom, a samsung oldaláról töltöttem le)
Mindenképpen szerviz kell neki, megjavítják.
Nem tudom, biztos, hogy azok a sim kártyán vannak? Nem tetted át őket a telefonba? vagy a google fiókodba?
A lényeg, hogy a telefon jelzi, hogy nem érzékeli a sim kártyát, pedig te beraktad. Mindenképp vidd szervizbe, ez ellen sok minden mást nem tudsz csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!