Senorita19 kérdése:
Hogyan szerezzem vissza a telefonra a pénzem?
Figyelt kérdés
Vettem pár hete egy telefont használtan. Másnap kijöttek a hibái, amit jelentettem az eladónak. Szervizbe vittem ahol, megmondták, hogy kuka, vagy panelcsere 16-ért. Most követelem vissza az eladótól a pénzem, aki nem hajlandó fizetni. és mindent tagad... Mit tehetek?2012. febr. 22. 09:22
1/12 anonim válasza:
Mennyi volt az ára a telefonnak?
2/12 anonim válasza:
Mit tehetek ?
semmit,így jártál,ne ölj bele még pénzt,mert csak a bukót növeled
vannak ugyan módszerek ilyen szitukra is, de azok nem legálisak,igaz, nagyon hasznosak ,pl erős emberek....
3/12 anonim válasza:
Ha jó sejtem, egy ismeretlen magánszemélytől vetted,nincs róla se papír,se számla. Gyakorlatilag tehetetlen vagy!
4/12 anonim válasza:
van írásos szerződésed a vételről?
5/12 A kérdező kommentje:
A telefont 16-ért vettem. Sony e. x8. És másnap írtam a hibáiról, amit ő tagadott. Most megy a huzavona. Mindent tudok bizonyítani, magánszemélytől vettem, az email-eket se töröltem ki. Ő nevet változtatott, de az email-cím azonos :))). És azt mondta azért ennyi, mert nincs doboza. Pannosonak adta el és a szervízbe kiderült a T-mobile irányából le lett tiltva 2011.12.02.án. És ezt is tagadja:)))
2012. febr. 22. 10:10
7/12 A kérdező kommentje:
expressz, amit törölt, de a tárolt változatot előszedtem bizonyítéknak. :(
2012. febr. 22. 10:43
8/12 A kérdező kommentje:
Igazából nem is lakik messze, mert kb 30 km, és falu, ahol mindenki ismer mindenkit. Tehát ha menekülni is akar, akkor se tud. Most átírta az email nevét is, de a cím azonos...hogy ezzel mit akart?
2012. febr. 22. 10:45
9/12 anonim válasza:
feljelentheted, beperelheted,talán 2év múlva kapsz valami pénzt.... de ez sem biztos, ha szerződés nélkül vetted.
de addigra már ráköltöttél a pereskedésre hatszor annyit.
10/12 A kérdező kommentje:
hát igen...annyit meg nem ér meg... de valahogy be szeretném hajtani a pénzt. ár inkább azon van a hangsúly, hogy hazudott az kis tetü
2012. febr. 22. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!