Van egy LG KP500- am és az a baj, hogy amikor megpróbálok 0. Facebookozni, akkor mindig azt írja ki, hogy Sikertelen Kapcsolódás! Csak nekem van ez? Vagy valakinek még csinálja ezt?
Csak azoknak akiknet nincs net elérése.
Pl azért mert nincs előfizetés vagy rosszak a beállítások.
de mindkettő kell hozzá.
Értem.
Bármi mást elérsz a telefonodról amihez net kell?
Pl a gyakorikerdesek.hu ?
Pedig kell, hogy legyen netcsomagod. Ha más nem akkor az alap netstart. Anélkül sehogy nem fog menni. Érdeklőd meg az ügyfélszolgálaton, hogy nem-e kapcsolták ki véletlenül ezt a szolgáltatást.
Ez sztem programhiba mer azt írta ki a telepítőprogram, hogy nem lehet mert vmi baj van a telefonnal!
Ezeket az "azt írta ki, hogy valami baj van" dolgokat annyira szeretem. Szerinted hány gondolatolvasó válaszol itt a kérdésekre? Szerintem egy se. Nem ártana leírnod, hogy mit is írt ki a program, mi a baj a telóval. Úgy még talán valamiféle megoldást is lehetne mondani a probléma elhárítására.
Már megvan mi a hiba simán szofter hibás volt a telefon, a megoldás az volt, hogy egy Lg kp502 alaplapja lett beletéve.
Az eredeti tönkrement! Am meg báttyám se tudtam mi a baja pedig ő nagyon ért hozzá!
Bírom az ilyeneket...
Alap domino, nincs rajta, mégis tud 0.facezni.. Gratulálok, de nem vagy Einstein, okoskodásodnak helye nincs. Ugyanis az alap, Domino kártyákon is rajta van a netstart díjcsomag, aminek havi előfizetési díja nincs, csak akkor fizetsz, ha használod.
A báttyám nagyon ért hozzá.. (bátyám, ha magyar vagy, akkor úgy is írj!) továbbá, akkor minek teszel fel egyáltalán kérdést... Kérdezd meg a bátyádat, s kész....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!