Melyik okosmobilt vegyem? (melyik a legjobb)
2012. febr. 21. 19:01
1/12 anonim válasza:
jó neked,hogy ilyen gazdag vagy!
Amúgy én motorolát sosem vennék,az nagyon rossz márka.
A 3.ra szavazok!
3/12 anonim válasza:
Nekem pedig világ életembe motorolám volt, és teljesen elégedett vagyok vele. A kis ezer éves M3-asom a mai napig tökéletesen működik. :)
5/12 anonim válasza:
xperiét nem is lehet magyarországon venni legalábbis eddig sehol se láttam még... motorolám 1x volt soha többet galaxy nexus helyet meg s2 inkább :D ha mindenképpen android kell ha nem szóba jöhet a 4s is hiszen ahogy látom van pénzed...
6/12 anonim válasza:
A Samsung felejtős, milliószor inkább a Motorola. A 4S viszont nem rossz, ha iOS kell.
7/12 anonim válasza:
s2 vagy nexus. vagy várd meg az S3at. én sem vagyok oda motoroláért de apukámnak lassan 4éve megy a v3 pedig kap port a munkából kifolyólag és esett már le de teljesen üzemképes. engem meggyőzött :)
9/12 anonim válasza:
Szerintem s2 veri a motorolát nem hiába az 1ik legjobb androidos teló nekem a galaxy nexus nem tetszik:D s3 fölösleges meg várni ha most akarsz telót venni mert akkor mindig csak várnád az újabbat
10/12 anonim válasza:
szinten sll vagy nexus -ra szavaznek. de szerintem is erdemes värni pär hetet. most jönnek a 4 magos nagy ägyuk minden gyärtotol. olvasgass teszteket a mobilarena.hu-n. erdemes sok mindent meg lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!