Mit tapasztaltok a Samsung Galaxy Ace-ről vagy a Samsung Galaxy Gio-ról?
Figyelt kérdés
(Olyan válaszokat nem akarok, hogy XY telefont vegyél, Samsungnál maradok.)Amikor van a billentyűzet akkor mindig van az a kék csík ahogy nyomogatod a betűket? Ki lehet kapcsolni? Sok videón láttam, hogy húzza a kezét rajta, és valamilyen kék csík is "megy" vele. Szerintetek melyiket éri jobban megvenni? A Samsung Galaxy Ace-t vagy a Samsung Galaxy Gio-t? A kettő között vacilálok. Legfőképp internetezésre, telefonálásra használnám. Ezen kívül ha tudtok, mondjatok pozitív és negatív véleményeket! Köszönöm előre is a válaszokat.2012. febr. 21. 17:57
1/5 anonim válasza:
Te a swipe-ra gondolsz a kék vonalnál ha jól sejtem. Ha zavar akkor majd bármikor beállíthatod, hogy a normál billentyűzet legyen. Véleményt nem mondok inkább.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ilyen rossz?:/ Esetleg jobban megérné megvenni a Gio-t? Én kipróbáltam, szerintem tökéletes.
2012. febr. 21. 18:36
3/5 anonim válasza:
Nem mondok véleményt inkább az nálam azt jelenti, hogy nem mondok róla véleményt. Se azt, hogy jó se azt, hogy rossz(és azt sem hogy közepes).
4/5 anonim válasza:
nos galaxy ace már probáltam szerintem 1 túlárazott szar telefon már ha gyorsan váltasz a menübe akad... hd videót nem tud lejátszani és már a legkisebb játékok akadnak rajta Giot még nem probáltam
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Valószínű, hogy a Gio-t fogom megvenni.
2012. febr. 22. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!