Jimmy 12 kérdése:
Van már olyas valaki aki frissitette a galaxy minijét android 2.3.7-re vagy 2.3.8-ra és felhuzta 800 mhz-ra a telot? Ha van akkor légyszi irja már le hogy lett e valami baja a telefonnak és hogy mióta van neki ugy. Megköszönném
Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 13:25
1/5 anonim válasza:
hát nekem semmi!
elég gyors lett! egyébként fellehet 864mhz-ra húzni!
2/5 A kérdező kommentje:
oké.. és mióta van neked úgy?
2012. febr. 22. 15:22
3/5 bkrisz999 válasza:
Megkérdezhetném ,hogy tudnám feltelepíteni a 2.3.7-et a minimre? tudom több helyen kérdezték de se google-ben se máshol nem találtam leírást vagy bármi hanlót...
És ezt a 800Mhz-es dolgot h kell?
(Bocsi még 1x h ide írok de máshol nem találtam semmit gondoltam egy próbát megér:) )
4/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy 2.3.8 nincs is...
A legújabb Gingerread a 2.3.7
5/5 bkrisz999 válasza:
Ez így van, de hosszas keresgélés után találtam egy leírást ami szerint csak kernel van. Főzött ROM még nincs a minihez (2.3.7)esetleg külföldön már tuti megoldották de nálunk még nincs semmi használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!