Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Magyarosítani hogy lehet?

Magyarosítani hogy lehet?

Figyelt kérdés
Vettem egy telefont szlovák nyelvű, nincs benne magyar valahogy rá lehet teni magyar szoftvert? Sony Ericcson Yendorol van szó.
2012. febr. 21. 12:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hozzáértő szakember kérdése.Nekem -itt Szombathelyen- vannak ilyen ismerőseim,de szerintem,ha beviszed a településed közelében található valamelyik szolgáltatóhoz,elméletileg meg kell csinálniuk.A kérdés,hogy van-e olyan magyar szolgáltató-partnercég,ami van itthon is,és Szlovákiában is.Szlovákiában vetted a telefont,vagy csak szlovák nyelvü?Más nyelvre nem is lehet átállítani(gondolok itt angolra,németre,stb.)?
2012. febr. 21. 13:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Őő azt nem tudom, mert nem is engedi belerakni a sim kártyát. azaz belerakoma t-mobilost, ami kell bele, de azt írja ki magyara lefordítva hogy helyeze be a megfelelő sim-t de hísz megfelelő, beleraktam egy pinkodos t-mobilos simkártyát pinkodot kéri de utána megint azt írja ki hogy helyeze bele a megfelelő simkártyát. Neten vettem. De még új.
2012. febr. 21. 13:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor ez 1 függő telefon.Vidd be gsm boltba,és függetleníttesd ki.
2012. febr. 21. 14:37
 4/12 A kérdező kommentje:
1függő? az mit jelent?
2012. febr. 21. 17:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Valamelyik szlovák szolgáltatótól vették(mint itt a telenor stb)
2012. febr. 21. 18:09
 6/12 A kérdező kommentje:
Mért van több fajta t-mobil?
2012. febr. 22. 14:06
 7/12 anonim ***** válasza:

Jaaa.

HOGYAN TELEFONÁLJUNK

Szlovákia nemzetközi hívószáma: 00421

Szlovákiai mobilszolgáltatók: Orange, T-mobile, Telefónica O2

Szlovákia mobilhálózatának lefedettsége nagyon jó, a mobiltelefonok néhány tátrai hegycsúcson is működnek. A mobilhálózat csak a nagyon eldugott vidékeken nem található meg.

A városokban használhatunk nyilvános telefon-automatákat is, amelyek érméket és telefonkártyákat is elfogadnak. Ezeket a kártyákat a postahivatalokban vagy az újságárusoknál szerezhetjük be.

2012. febr. 22. 14:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Na ezt most nem értem, mi az összefüggés amit írtál? (leírom újra röviden, telefonom t-mobilos, de nem fogadja el t-mobil simet, szlovák telo, így akkor az lehet a baja hogy nincs magyarosítva, gondolom én.) Szóval mértnem fogathatja el ha nem az a baja. Jó elég bonylultam magyaráztam el, de jobban nem tudom.
2012. febr. 22. 20:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Mert a szlovák T-mobil nem a hazai T-mobil.
2012. febr. 23. 08:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Ahha értem, szóval csak ki kell fügetlenítenem?
2012. febr. 23. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!