Magyarosítani hogy lehet?
Figyelt kérdés
Vettem egy telefont szlovák nyelvű, nincs benne magyar valahogy rá lehet teni magyar szoftvert? Sony Ericcson Yendorol van szó.2012. febr. 21. 12:59
1/12 anonim válasza:
Hozzáértő szakember kérdése.Nekem -itt Szombathelyen- vannak ilyen ismerőseim,de szerintem,ha beviszed a településed közelében található valamelyik szolgáltatóhoz,elméletileg meg kell csinálniuk.A kérdés,hogy van-e olyan magyar szolgáltató-partnercég,ami van itthon is,és Szlovákiában is.Szlovákiában vetted a telefont,vagy csak szlovák nyelvü?Más nyelvre nem is lehet átállítani(gondolok itt angolra,németre,stb.)?
2/12 A kérdező kommentje:
Őő azt nem tudom, mert nem is engedi belerakni a sim kártyát. azaz belerakoma t-mobilost, ami kell bele, de azt írja ki magyara lefordítva hogy helyeze be a megfelelő sim-t de hísz megfelelő, beleraktam egy pinkodos t-mobilos simkártyát pinkodot kéri de utána megint azt írja ki hogy helyeze bele a megfelelő simkártyát. Neten vettem. De még új.
2012. febr. 21. 13:38
3/12 anonim válasza:
Akkor ez 1 függő telefon.Vidd be gsm boltba,és függetleníttesd ki.
4/12 A kérdező kommentje:
1függő? az mit jelent?
2012. febr. 21. 17:41
5/12 anonim válasza:
Valamelyik szlovák szolgáltatótól vették(mint itt a telenor stb)
6/12 A kérdező kommentje:
Mért van több fajta t-mobil?
2012. febr. 22. 14:06
7/12 anonim válasza:
Jaaa.
HOGYAN TELEFONÁLJUNK
Szlovákia nemzetközi hívószáma: 00421
Szlovákiai mobilszolgáltatók: Orange, T-mobile, Telefónica O2
Szlovákia mobilhálózatának lefedettsége nagyon jó, a mobiltelefonok néhány tátrai hegycsúcson is működnek. A mobilhálózat csak a nagyon eldugott vidékeken nem található meg.
A városokban használhatunk nyilvános telefon-automatákat is, amelyek érméket és telefonkártyákat is elfogadnak. Ezeket a kártyákat a postahivatalokban vagy az újságárusoknál szerezhetjük be.
8/12 A kérdező kommentje:
Na ezt most nem értem, mi az összefüggés amit írtál? (leírom újra röviden, telefonom t-mobilos, de nem fogadja el t-mobil simet, szlovák telo, így akkor az lehet a baja hogy nincs magyarosítva, gondolom én.) Szóval mértnem fogathatja el ha nem az a baja. Jó elég bonylultam magyaráztam el, de jobban nem tudom.
2012. febr. 22. 20:40
9/12 anonim válasza:
Mert a szlovák T-mobil nem a hazai T-mobil.
10/12 A kérdező kommentje:
Ahha értem, szóval csak ki kell fügetlenítenem?
2012. febr. 23. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!