Slora kérdése:
Megfelelő lenne nekem?
Figyelt kérdés
Tavasszal átmegyünk a Telenortól egy másik telefonszolgáltatóhoz.Anya azt mondta,hogy ekkor kaphatok új telefont.Csakhogy egyszerűen nem tudok dönteni,hogy milyen telefon lenne nekem való.Ez a kettő amit kinéztem:
[link] Ez a Nokia Lumia 800
És ez:
[link] Nokia Lumia 710.
Az a helyzet,hogy olvastam róluk,és eléggé "csúcsszuper" telefonok.Nem tudok dönteni,hogy ezek megfelelőek-e egy 13 éves lánynak(bár a korosztályomnak is körülbelül ilyen kategóriás telefonjai vannak).És ha nem akkor milyen telefonokat tudnátok-e ajánlani,ami megfelel nekem.
2012. febr. 20. 20:28
1/10 anonim válasza:
Hát ha az ár nem fontos, akkor jók ezek is.
2/10 anonim válasza:
Ez a két teló nagyon drága,mivel lumia mindkettő,és windows phone alapú.
A Samsung Galaxy Mini nagyon pofás,olcsó,sok mindent tudó okostelefon.
Én azt tom ajánlani.
3/10 anonim válasza:
Csam ugye androidos...szval olyat inkább ne vegyél.
5/10 anonim válasza:
Már a 13 évesek is ilyen telefonokkal járkálnak?? Egészen lemaradtam...
6/10 anonim válasza:
Igen.Engem pl. anyám egy alaplapra szült rá és a processzor+a vga melege tartott életben, tető is alig volt a fejünk felett.
7/10 anonim válasza:
Csak vanbak, akik divatból veszik ( kb 95 százalék) és vannak, akik tudják legalább azt, hogy mi az az android, windows phone stb.
8/10 anonim válasza:
Kedves slora! Édesanyád esetleg nem szabott ki egy maximum árat, mint: "Márpedig ennél drágábbat nem kapsz!" ?
9/10 A kérdező kommentje:
Még nem szabott ki árat,de szerintem majd fog.Egyébként tényleg nem mindenki csak divatból vesz telefont...
2012. febr. 21. 16:10
10/10 A kérdező kommentje:
Igen,az árát én is drágának tartottam, ezért kértem,hogy ha tudtok akkor írjatok más telefonokat.De ez a Galaxy Mini is jónak tűnik
2012. febr. 21. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!