Samsung galaxy ace vagy iPod touch 4g (8gb)?
az egyrészt ilyet, és nem ilyent
másrészt meg mekkora marhaság már ez?
egy akármilyen androidos telefon tud annyit mint egy iphone, csakhogy az iphoneban NINCS FLASH (sem az ipodban sem az ipadben) szóval erről ennyit!
egy androidos teló tud vacak lenni (galaxy ace) és tud kb 15X jobb lenni,mint egy imarhaság ... az apple termékek azért drágák CSAK mert egy alma van rajtuk!!!
egy akármilyen androidos telefon tud annyit mint egy iphone
Támaszd alá állításod példákkal és magyarázattal, légyszíves!
"a világ legokosabb luxusmobilja"
hát ez kész. ezzel mégjobban leírták magukat előttem az apple fanok XD
"ilyent a galaxy ace nem tud"
hát lehet hogy "ilyent" nem tud (mert a helyessírás figyelő kijavítja) de most konkrétan mire gondolsz? nem fut rajta a skype? vagy mire? ha veszel mobilnetet akkor az megy bele az ace-be és he, ott a mobilnet.
két szempont közül kell választani az embereknek: villognak a telefonnal vagy használják. kész.
vegyél ájfont. örülja fejednek hogy ezaz, nem szaggat az ultra-hd film, meg hogy nem szaggat a menü (miért is szaggatna... összesen max 50 képet kell mozgatni. huúúú.). aztán tedd a szivedre a kezed és kérdezd meg magadtól: megért ez nekem 200.000-ret?
hameg hajlandó vagy eltűrni hogy szaggat a menü (nem értem. nektek hogy szaggat? x10 mini pro-m van, 60 ikon van a menümben, animálva vannak lapozva, gyári 2.1-es android van rajta. hogy szaggat nálatok? ja, hogy lusták vagytok egy alkalmazást letölteni ami kezeli a felesleges folyamatokat és takarítja félóránként a ramot? így már étem)
valaki itt hadonászott olyanokkal hogy root, vm-heap, overclock, build.prop...
hát igen... ha összevissza baromkodsz, persze hogy rosszabb lesz :D a costum romokról meg annyit hogy vannak ritka szarok és kiválóak is. nem feltétlen az a jó amelyik 825-re húzza a procit.
és igen mond valamit a prioritás kezelés és igen 20-30 körül :D azt is odaírtam hgoy használtan, nem?
mikor ilyen vita van hogy android vs. ios valahogy mindig kiakadok, aztán ovlasom a kommenteket és jót röhögök XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!