Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen a jó telefon?

Kisvuk29 kérdése:

Szerintetek milyen a jó telefon?

Figyelt kérdés

(Ha tudtok ajánlani megtehetitek.)Szerintem jó az ha nem túl nagy van Qwerty-je és jó márkától van.

UI.:Ha lehet Android OS fusson rajta.(Talán Gingerbread.)

2012. febr. 19. 21:02
 1/10 szekihu válasza:
Első androidos telefonom a Samsung Galaxy S Plus. Ajánlom! Mindent tud, amit meg nem, azt le tudod hozzá tölteni az android marketről. Egy hiányossága van: nincs vakuja (bár ez nálam nem szempont). Ha az is fontos, akkor ugyanezen a vonalon maradva: S II, vagy már úton van az S III.
2012. febr. 19. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
SE Xperia Mini Pro
2012. febr. 20. 06:30
 3/10 Zakathol ***** válasza:

Az a jó telefon ami az igényeidet 100%-ban kielégíti.

Nyilván az igényei mindenkinek mások, így nem létezik egyértelműen 'jó' vagy 'legjobb' telefon.

Persze a 'jóság' függvénye az árnak is, tehát még csak azt sem jelenthetjük ki, hogy egy 'mindenttudó' telefon - ami manapság nem olcsó - lenne mindenki számára a legjobb.

2012. febr. 20. 09:09
 4/10 anonim ***** válasza:
hát igen, utolsónak van igaza. belsőre és külsőre is feleljen meg neked. fontos a méret is, mert én nem hiszek azoknak, akik a galaxy note-ot telefonnak tartják, 1 kézzel vicces fogdosni, főleg a fülhöz emelni telefonálás közben...és belsőleg is legyen gyors, azok az alkalmazások, játékok legyenek elérhetőek, amikre szükségem van, jó esetben ingyen, tehát ne kelljen semmiféle alternatív feltörős megoldást alkalmazni, emellett a készenléti ideje is legyen elfogadható.
2012. febr. 20. 12:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem jó a Sony Xperia mini pro és neketek is igazatok van mert pl.: a Note-tal én elég hülyén néznék ki.Talán egy nagyobb magas izomember vagy egy Fakate Laci nézne ki jól egy olyannal.
2012. febr. 20. 13:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Az Xperia Mini pro NAGYON kicsi, és emiatt nőies telefon. Ha pasi vagy, semmiképpen se. Akkor már rendes X10, vagy Arc, ha megengedheted magadnak, S2.
2012. febr. 21. 00:28
 7/10 Zakathol ***** válasza:

Igen, azelőtt mielőtt megjelentek a serpenyő méretű okostelefonok senkinek nem volt mini pro méretű telefonja... :D

Az én W705-öm például kisebb volt mint a mini pro, tehát a méret alapján nőiesnek nevezni egy telefont kisebb debilségre utal.

2012. febr. 21. 08:21
 8/10 A kérdező kommentje:
De a korom ne valami nagy.
2012. febr. 21. 13:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem férfi inkább még fiú.
2012. febr. 21. 13:47
 10/10 A kérdező kommentje:
14 évesen leszek még való nekem egy ekkora telefon szerintem.
2012. febr. 21. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!