Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az lenne a bajom hogy van egy...

Az lenne a bajom hogy van egy Sony Ericsson xper. X10mi. és valószinűleg kicsit beázott. Akármit csinálok vele nem érzékeli. Ki-be kapcsolni nemlehet! Mit csináljak vele? Tiszta fekete a kép és nem érzékel semmit

Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 17:44
 1/8 anonim válasza:
haverom X8.al járt így, szétszedte amennyire tudta és kiszárította rendesen (hajszárítót nem ajánlom), próbáld meg te is (szedd szét aztán hagyd száradni jópár napig)!
2012. febr. 19. 18:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia ,megpróbálom...deám a hajszáritót mért nem ajánlod?:D
2012. febr. 19. 19:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Hajszárító megolvasztja a belső alkatrészeket.
2012. febr. 19. 20:16
 4/8 A kérdező kommentje:
akkor kinthagyom az asztalomon párnapig..de csak a hát támláját tudtam levenni...elég ez?
2012. febr. 19. 20:27
 5/8 anonim válasza:
SIM kártyát meg a memkarit is vedd ki! Elméletileg elég, gyakorlatilag meglátjuk, hogy haverom volt-e szerencsés vagy működik is a dolog!Első voltam.
2012. febr. 20. 07:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem szabad bekapcsolni, mert zárlatossá válhat. Gyorsan akkut ki kell szedni, lehetőség szerint szétszedni, majd szobahőmérsékleten szárítani. Én kb, 2 nap után kapcsolnám vissza. Fontos h közvetlen hőnek ne tedd ki, mert sérülhet.
2012. febr. 20. 08:42
 7/8 A kérdező kommentje:
De sajna vissza se lehet kapcsolni.Nem érzékel semmmit..
2012. febr. 20. 16:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Annyi ha töltődik akkor világit a képernyő felett egy kis piros ...pirosan de annyi az egész.
2012. febr. 20. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!