Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire jó telefon a Nokia...

Mennyire jó telefon a Nokia Lumia 710?

Figyelt kérdés
Elsősorban játszani,zenéthallgatni,netezni,illetve beszélgetni(msn,Facebook) kell. Ezeket lehet rajta jól? Milyen alkalmazások vannak rá? msn,facebook? játékok?
2012. febr. 18. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
igen, amiket írtál arra tökéletes. Az ár érték aránya is nagyon jó. Bár a 800 as sokkal szebb, ez jobban megéri.
2012. febr. 18. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Rettentően drága. Hiába elfogadható a tudása, az árát nem éri meg.
2012. febr. 18. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Szolgáltatónál vennéd? És mennyiért?

(Szerintem találnál olyan androidos telefont ami jobban megérné és 100x több alkalmazás van rá, **SZERINTEM**)

2012. febr. 18. 22:35
 4/8 Nyúlós lónyál ***** válasza:
21%
Korrekt lenne, csak az árával van nagy baj. A 60 ezres Xperia Ray és Neo megeszi reggelire.
2012. febr. 18. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Djuice-nál 56ezer a neo számlás 20-ba amit le tusz beszélnli és 20ft a percdíj...

OLCSÓSÁG VAAAN! :P

2012. febr. 18. 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:

A telefon tökéletes de:

hiábo se neo, ray igy meg ugy, a nokia az nokia, a wp az wp. A SE nem drága telefon, föleg azért mert droidos. De istenem a 2. Legjobb WP mobil, és az ára a többihez képest jo.

Szval hiába olcsobb a többi telo, az egy androidos (nem keltek balhét)...

Én arra gyüjtök, csak egy másik böngészö kell rá

2012. febr. 18. 23:27
 7/8 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Ezt most úgy írtad utolsó, mintha a WP7 a megváltó lenne, a droid meg egy szemét. Az, hogy Android van rajta, csak +1 pont a Sony-nak. Szerintem droidot vagy WP7-et használnak többen világszerte? És miért lett ilyen elterjedt? Nem azért mert olcsó és nem azért gyártják az ilyen telefonokat, mert szemét...
2012. febr. 19. 11:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Én megvettem és igen jó. NEM akad, iszonyatosan aktív, tetszik, hogy be van építve a facebook, de külön le is tölthető, gyors e-mail beállítások, logikus rendszer.

Igen van rá kismillió alkalmazás...(a piactéren már 70 ezer körül van az alkalmazások száma, de jó részük fizetős)

Facebook, Magyar szótár, Adobe Reader, Youtube, és még sok minőségi alkalmazás van fent, ami ingyenes, de a NFS akármelyik része, vagy az Angry birds ....fizetős :(

Írni jól lehet vele, kiadtak egy frissítést, melyek javítják a hibákat, bár én semmi hibát nem vettem észre.....számomra maga a tökéletesség ez a telefon. A kameráért meg + pont! Én ajánlom!

Az android se rossz, de ha nem tetszik, akkor nem kell erőltetni, hiába van rá több száz ezer alkalmazás...nekem se tetszik...annyira.

2012. febr. 19. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!