Sony Ericsson Xperia Arc S női kézben nem túl nagy?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett fehér színben, de nem tudom, hogy mennyire kezelhető a nagysága miatt?2012. febr. 18. 21:14
1/4 anonim válasza:
Ennek a telefonnak a szélessége átlagos.Viszont a magassága kicsit nagyobb az átlagnál.Nem annyira nagy telefon.De menj el olyan boltba is ahol a kezedbe tudod fogni pl Media Markt és meglátod hogy neked nagy e.
2/4 anonim válasza:
Szerintem bőven kezelhető, bár nekem nő létemre viszonylag nagy kezem van, és nekem is elég szép ujjtorna lenne egy kézzel boldohgulni rajt (mini pro éppen kényelmes), de megtanulható, és elég szép maga a telefon, hogy jól is mutasson.
3/4 anonim válasza:
Ne haragudj hogy kérdést tettem fel, csak nekem is megtetszett feherszinben és szeretnék egyet.
Már megjelent ?És mennyibe kerül?
hol lehet kapni?
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, megjelent, én a T-mobilnál szeretném venni, ott van fekete és fehér színben is.
2012. febr. 19. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!