Androidos telefonokat hogyan lehet "házilag" kártya függetleníteni?
kedves válaszoló ez szerintem hülyén hangzik..
"Ez elég fura telefon típus."
Az android egy operációs rendszer nem pedig telefon..Csak az operációs rendszert rakják rá a telefonra..
Hogy jön ide a zöld szinű autó?
Biztos én vagyok a hülye..
de hogy válaszoljak..vagy turbo simmel..aminek az ára 3rugó körüli..de házilag nem olyan egyszerű ezeket függetleníteni..
" kedves válaszoló ez szerintem hülyén hangzik..
"Ez elég fura telefon típus."
Az android egy operációs rendszer nem pedig telefon..Csak az operációs rendszert rakják rá a telefonra.."
Ha elolvastad volna a kérdést, akkor értenéd.
Androidos telefonokat házilag függetleníteni.
Ez kb olyan gyűjtőfogalom mint a zöld autó.
"Hogy jön ide a zöld szinű autó?
Biztos én vagyok a hülye.."
Nem vitatkozom veled.
"de hogy válaszoljak..vagy turbo simmel..aminek az ára 3rugó körüli..de házilag nem olyan egyszerű ezeket függetleníteni.."
Attól függ, mert van amelyiket egyszerű, van amivel megy a turbo sim, van amit lehet függetleníteni megfelelő eszközökkel és van amiben profi védelem van.
Ezért próbáltam a kérdezőt rávezetni hogy ha nem titkos, árulja el milyen telefonja van.
De biztos nyomós okból takargatja a dolgot, így egy megfelelő hasonlattal próbáltam érzékeltetni a szituációt.
Ne haragudj érte ha nem értetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!