Sony Ericsson w595-re facebook? Van akinek sikerült?
Figyelt kérdés
Valamiért nem engedi hogy facebookozzak a telómról. T-mobile-os vagyok, szóval elvileg ingyen is engednie kell. De egyáltalán nem enged semmit, kiírja hogy kapcsolódási hiba van, ellenőrizni kell a beállításokat. Teendő? Mit tudok vele csinálni?2012. febr. 17. 21:20
1/4 anonim válasza:
engedélyezd a mobilinternetet.. netstart, keress rá.
2/4 anonim válasza:
1430-as számra küld el ezt: +NETSTART (fontos hogy nagy betükkel!) aztán pedig a netbeállításokba válaszd ki a tmobile net-et és mehet a facebook! Remélem segítettem! Az internet bekapcsolása ingyenes de vigyáz mert csak a facebook ingyenes a neten!
3/4 A kérdező kommentje:
igen tudom, mást nem is akarok. köszi.
2012. febr. 17. 21:43
4/4 makiverem0 válasza:
nekem be van kapcsolva net meg t mobile netre van meg netstart is megvan mégse jön be az mitöl lehet? :OO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!